ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα που όλοι περιμέναμε»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τη μεγάλη αυριανή(24/5) μέρα του τελικού, αλλά και όλα όσα θα γίνουν απόψε, ένα βράδυ πριν από τον τελικό!

Αναλυτικά:

Αδέρφια και μάγκες ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα που όλοι περιμέναμε. Ο μεγάλος τελικός της 24ης Μαΐου είναι μια ανάσα κοντά και η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΛΕΜΕΣΟΣ εδώ και μέρες ζει και αναπνέει σε ρυθμούς κυπέλλου. Τα πάρτι στους Συνδέσμους είναι εκρηκτικά και χιλιάδες πωρωμένοι ΦΥΓΑΔΕΣ δηλώνουν έτοιμοι να εκστρατεύσουν στην μπασταρδούπολη με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο να είμαστε εμείς αυτοί που θα γευτούν το γλυκόπιοτο νέκταρ από την κούπα το βράδυ της Τετάρτης. Μέχρι όμως να φτάσουμε σε αυτή την μαγική στιγμή προηγούνται αρκετά. Ένα ακόμη στοίχημα με τον εαυτό μας, μια ακόμη πρόκληση μιας και οφείλουμε να δείξουμε ξανά στα μο@@@@ τι εστί ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ, τι εστί ΛΕΜΕΣΟΣ!

Ξεκινώντας λοιπόν από σήμερα Τρίτη, μαζευόμαστε από νωρίς στον Κεντρικό και όχι μετά τις 19:30. Με το δικό μας σύνθημα αναχωρούμε όλοι μαζί σαν ένα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ για μια μεγαλειώδη πορεία στους δρόμους της πόλης μας με τελικό προορισμό το ξενοδοχείο όπου θα διανυχτερεύσουν οι ποδοσφαιριστές μας. Για καλύτερη οργάνωση ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων και δείχνουμε με την άφιξη μας στους παίχτες πόσο πολύ θέλουμε αυτόν τον τίτλο. Ένα απλό δείγμα, μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει στον αυριανό τελικό. Ακολούθως επιστρέφουμε στους Συνδέσμους για το ξέφρενο χάος μέχρι πρωίας που επιβάλλει το pre game του τελικού.

Αύριο τα οικήματα μας Κεντρικός και Δ.Π. θα είναι ανοιχτά από πολύ νωρίς το πρωί με το πάρτι να συνεχίζεται μέχρι και την ώρα αναχώρησης. Στις 15:30 και αφού ακούσουμε προσεκτικά τις οδηγίες των υπευθύνων επιβιβαζόμαστε στα Λεωφορεία με τους υπόλοιπους να τα ακολουθούν σε όλη την διαδρομή μέχρι την π@@@@@@!

Πάμε λοιπόν αδέρφια να πάρουμε αυτό που μας αξίζει κόντρα στους πρωταθλητές της ψευτιάς και της λαμογιάς. Σε αυτούς που διαχρονικά με την βοήθεια του συστήματος και πάντα εκ του ασφαλούς κάνουν τους καμπόσους, σε αυτούς που το όνομα τους εμπλεκόταν σε σωρεία στημένων παιχνιδιών φέτος αλλά δεν είχαν την παραμικρή επίπτωση, στα παραχαϊδεμένα παιδιά των διαιτητών και του αλήτη δικαστή. Στα ευνοημένα παιδιά του Τουρκοκούμνη και στα προστατευόμενα πΙΩΝΑκια. Αυτούς που μάγκικα και @@@@@ κάναμε πελάτες εντός και εκτός γηπέδου. Αυτούς τους ξεφτίλες που αποτελούν το μεγαλύτερο καρκίνωμα του νησιού μας!

Πάμε ξανά, πάμε δυνατά. Πάμε να σηκώσουμε ακόμη μια κούπα μέσα στο μπουρδέλο τους. Με πάθος, με τρέλα και λιμανίσιο τσαμπουκά.

Πάμε να τους δείξουμε για άλλη μια φορά πως ΘΡΥΛΟΣ δεν γίνεσαι με

τρόπαια στημένα, παιχνίδια αγορασμένα..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Υ.Γ.: ΦΛΩΡΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝ1

 

Comments
To Top