ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

ΣΟΥΠΕΡ νιάτα αλλά…

Ποιο το μεγάλο συμπέρασμα που βγαίνει από τη χθεσινή παρουσία της ομάδας μας στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ; Μα ακριβώς αυτό που τόσο καιρό σε προηγούμενες μας αρθρογραφίες αναλύουμε και γράφουμε κατ΄ επανάληψιν, ότι η ομάδα μας διαθέτει αστείρευτο ταλέντο σε μια πληθώρα νεαρών ποδοσφαιριστών που αν βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής και πάρουν τις ευκαιρίες τους θα μεγαλουργήσουν στο ποδόσφαιρο μας.

Θα τολμήσουμε μέσα από αυτό το άρθρο να αναλύσουμε δύο πράγματα: Πρώτον, ο μόνος που μπορεί, τους γνωρίζει πολύ καλά και θέλει να τους βλέπει να προχωρούν είναι αυτός που τους έδωσε τη χθεσινή ευκαιρία και την «άρπαξαν» από τα μαλλιά, κανείς άλλος κατά την προσωπική μας άποψη και δεύτερο, ναι μεν έχουν μέλλον και ταλέντο αλλά δυστυχώς του χρόνου αναλογιστείτε πόσοι από αυτούς θα έχουν τις ευκαιρίες να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους, αφού δεν θα έχουμε πρωτάθλημα Εφήβων αλλά ούτε και θα διεξαχθεί το προαιρετικό πρωτάθλημα U22!

Ο λόγος… μα αφού μόνο η δική μας ομάδα δήλωσε συμμετοχή, οι υπόλοιπες ομάδες ναι καλά διαβάζετε δεν δήλωσαν συμμετοχή γιατί δεν έχουν παίκτες σ΄αυτές τις ηλικίες. Η ΚΟΠ «μεριμνά και τυρβάζει» περί πολλών άλλων, οι υπόλοιπες ομάδες δεν τους ενδιαφέρει και στην ομάδα μας προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να «παντρευτεί» το ταλέντο των νεαρών μας ποδοσφαιριστών με την πρωταγωνιστική πορεία!

Ενθαρρυντικό στοιχείο να μας επιτρέψετε να αναφέρουμε ο Σωφρόνης Αυγουστή, που είμαστε βέβαιοι θα βρει τις λύσεις με τη συνεργασία του Πάμπου Πίττα(γενικός διευθυντής Ακαδημιών) και του Βαλεντίνου Κουλουντή(τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών). Για μας που βλέπουμε και ασχολούμαστε με αυτά τα νεαρά παιδιά καθημερινά, η χθεσινή τους παρουσία δεν μας ξένισε, αλλά μακάρι να είναι αφετηρία για να γίνει κάτι από τους ιθύνοντες του Κυπριακού ποδοσφαίρου και των ομάδων που είναι «κολλημένοι» στη ξενομανία!

Comments
To Top