ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση για τους μικρούς και τους αναπληρωματικούς μας που εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι που άξιζαν τη νίκη! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Τασος Κίσσας: Αρκετά καλός ο Κύπριος τερματοφύλακας έστω και αν βρισκόταν σε απραξία.Είχε 2 πολύ καλές επεμβάσεις και δεν έφερε ευθύνη στο γκολ.

Γιώργος Πελαγίας: Έπαιξε με ψυχή και πάθος.Έκλεισε καλά τον φορ και είχε καίριες επεμβάσεις.

Λεωνίδας Κυριάκου: Την ποιότητα του την έδειξε από τα φιλικά προετοιμασίας. Χθες απλά τα επιβεβαίωσε. Πολύ καλός και στα πόδια και στον αέρα.

Ανδρέας Καρώ: Έπαιξε σε μια θέση που συνήθως αγωνίζεται στην Εθνική και τα πήγε περίφημα.Δυσκόλεψε αφάνταστα τις προσπάθειες των εξτρέμ που δεν κατάφεραν να πλαγιοκοπήσουν από τα δεξιά.

Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ: Κάλυψε σωστά την αριστερή πλευρά αμυντικά και έδειξε πως γνωρίζει την θέση.Είχε και ανεβάσματα στην επίθεση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Μάριος Ανδρέου:Πολύ καλός ο νεαρός στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής,έκλεινε τους χώρους και κάλυπτε όποια ρήγματα πήγαιναν να δημιουργηθούν.

Άλι Ρέυνολτς: Η ήρεμη δύναμη στο κέντρο.Πολύ καλή πρώτη πάσα και αρκετά καλή αντίληψη του χώρου.Χρεώνεται και την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Πέτρος Ψύχας: Άπίστευτος τσαμπουκάς που συνδυάζεται και με ποδοσφαιρικό ταλέντο.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχει απίστευτες ενέργειες.

Ιωάννης Πίττας:Έπαιξε σωστά την γραμμή ο Πίττας και σκόραρε και το δεύτερο του γκολ το οποίο ήταν πανέμορφο.Είχε πολύ καλή απόδοση μπορούσε σε δύο φάσεις να ήταν πιο ομαδικός κάτι που θα έφερνε τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτική θέση (απόρροια του πάθος του που είχε για να σκοράρει) ωστόσο για ακόμη μια φορά απόδειξε ότι μπορεί του χρόνου να αποτελέσει μια αξιόλογη μονάδα .

Αντριάν Σαρδινέρο: Έπαιξε γιατί έπρεπε να παίξει.Χωρίς να σπαταλήσει αρκετές δυνάμεις έπαιξε σωστά τακτικά και βοήθησε την ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία μέσα στον αγώνα.

Αρκάδιους Πίεχ:Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πολωνό που σκόραρε και είχε και αρκετές καλές στιγμές.

Εύδωρας Συλβέστρος:Μπήκε στο ημίχρονο και αγωνίστηκε ως εξτρέμ δείχνοντας καλά στοιχεία,βγάζοντας και μια σέντρα ξυράφι που ήταν μισό γκολ.

Αριστοτέλους και Αντωνιάδης δεν αγωνίστηκαν πολύ ωστόσο έβγαλαν και αυτοί πάθος και τσαμπουκά.

Προπονητής: Ο Σωφρόνης παρέταξε πολλούς νεαρούς σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους μπόλιασε με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και αυτοί τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο αφού ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του.Πολύ καλό κοουτσάρισμα και από τον ίδιο αφού κανένας από τους μικρούς δεν έδειχνε ψαρωμένος!

Comments
To Top