ΑΝΤΡΕΣ

ΣΟΥΠΕΡ νιάτα, προκλητική διαιτησία και ισοπαλία!!!

Εκπληκτική παρουσία από τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές που απέδωσαν πολύ καλά σήμερα και κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσα τους «πρωταθλητές».

Πολύ καλή παρουσία των νεαρών μας ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο που μπήκαν δυνατά στον αγώνα και απείλησαν τον αντίπαλο. Βρήκαν κάποιες ευκαιρίες και με σωστές ενέργειες έβγαιναν στην επίθεση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στη λευκή ισοπαλία.

Με αλλαγή ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας αφού ο Εύδωρας Συλβέστρος πήρε τη θέση του Σαρδινέρο. Στο 52΄ μετά από εκπληκτικό σουτ του Πίεχ η ομάδα μας έκανε το 1-0. Στο 71΄ο αρχηγός της Εφηβικής μας ομάδας πέρασε αλλαγή στη θέση του Κυριάκου. Στο 78΄ ο αντίπαλος ισοφαρίζει αλλά η όλη φάση ήταν οφσάιντ! Αξίζει να αναφέρουμε ότι και σήμερα η διαιτησία ήταν προκλητική, αφού εκτός από το γκολ της ισοφάρισης που ήταν οφσάιντ μας αρνήθηκε και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Γιαμπερέ ανέτρεψε στην περιοχή τον Πίττα. Στο 85΄ ο Ολύμπιος Αντωνιάδης πήρε τη θέση του Πίεχ. Στο 86΄ο Πίττας έκανε το 2-1 για την ομάδα μας. Στο 90΄ο αντίπαλος και πάλι ισοφάρισε σε 2-2.

 

Comments
To Top