ΑΝΤΡΕΣ

Ισοπαλία…

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το υπέρ της προβάδισμα μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα όπου δέχθηκε την ισοφάριση και έμεινε στο 1-1 με την Ανόρθωση παραμένοντας στην 3η θέση!

Με μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι όταν το σουτ του Ντα Σίλβα αλλά και η κεφαλιά του Σεμέδο δεν πήγαν στο στόχο, ενώ και ο αντίπαλος απείλησε αλλά ο Σεμέδο έσωσε την ομάδα μας από το γκολ αφού πρόλαβε τον αντίπαλο. Κάποια σουτ στη συνέχεια μέχρι και το δεκάλεπτο για την ομάδα μας δεν βρήκαν στόχο. Άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες για την ομάδα μας να προηγηθεί αλλά τόσο ο Μαγκλίτσα, όσο και ο Σέρτζιο αστόχησαν μέχρι και το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν από τις δύο ομάδες με τους δικούς μας ποδοσφαιριστές να προσπαθούν πριν από το ημίχρονο να πετύχουν κάποιο γκολ. Ισόπαλο λοιπόν χωρίς γκολ έληξε το ημίχρονο αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με γκολ από τον Σεμέδο ξεκίνησε η επανάληψη του αγώνα αφού ο Καποβερτινός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από φάουλ του Πέδρο στο 47΄ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 62΄ η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της αλλαγή αφού Πίττας πήρε τη θέση του Παπουλή.

Η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και έχανε ευκαιρίες ενώ οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές σε αρκετές περιπτώσεις έπαιζαν σκληρά. Ένα σουτ του Πίττα στο 73΄και ένα πλασέ του Μαγκλίτσα στο αμέσως επόμενο λεπτό πέρασαν έξω από την αντίπαλη εστία. Στο 80΄ο Ρέινολντς πήρε τη θέση του Σακέττι που για ακόμα ένα αγώνα «έγραψε» αρκετά χιλιόμετρα! Στο 83΄ο Πέτρος Ψύχας πήρε τη θέση του Σαρδινέρο για να κάνει κι αυτός την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα! Στο 87΄δυστυχώς σε μια αντεπίθεση ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, που παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

*Άκρως προκλητική η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης όπως επίσης και του διαιτητή της αναμέτρησης που ανέχτηκε το πολύ σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων!

Comments
To Top