ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 9ης αγωνιστικής

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta και τίποτα δεν έχει κριθεί, ούτε στον Α’ ούτε στο Β’ όμιλο. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο σε όλα τα μέτωπα και οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένονται με αγωνία από τους φιλάθλους.

Στον Α’ όμιλο το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ παίζει με την Ομόνοια που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο ΓΣΠ και με νίκη, παίρνει το Πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Η 2η ΑΕΚ παίζει με την ΑΕΛ και ευελπιστεί σε απώλειες του ΑΠΟΕΛ και δική της νίκη για να συνεχίσει να διεκδικεί το Πρωτάθλημα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα που παίζει με την Ανόρθωση.

Μαθηματικά δεν έχει κριθεί ακόμη ούτε η 4η θέση που δίνει Ευρωπαϊκή συμμετοχή με την ΑΕΛ να έχει προβάδισμα 5 βαθμών από την Ομόνοια.

Στο Β’ όμιλο τέσσερις ομάδες εμπλέκονται στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, άλλες με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες για να τα καταφέρουν. Το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας της Νέας Σαλαμίνας με την Καρμιώτισσα ενώ η Δόξα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ερμή

Ά όμιλος

Σάββατο, 13 Μαΐου
18:00 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (Primetel)
18:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 14 Μαΐου
18:00 Απόλλων – Ανόρθωση (Primetel)

Β’ όμιλος

Σάββατο, 13 Μαΐου
19:00 Άρης – Ερμή (Cytavision Sports 2)

Κυριακή, 14 Μαΐου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα (Cytavision Sports 7)
19:00 Εθνικός Άχνας – Δόξα (Cytavision Sports 1)

Comments
To Top