ΣΤΙΓΜΕΣ

Όταν οι αντίπαλοι σε αναγνωρίζουν!(Φώτος)

Σε μια λαμπερή βραδιά ψες(11/5), όπου οι ποδοσφαιριστές αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο είχε την τιμητική του «έλαμψε» η ομάδα μας. Η μετά Πέδρο Εμάνουελ εποχή με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο είναι μια από τις καλύτερες περιόδους της ομάδας μας με τις συνεχόμενες νίκες αλλά και το καλό ποδόσφαιρο που απολαμβάνουμε.

Τρεις λοιπόν ποδοσφαιριστές μας ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Ο Βινίσιους στους καλύτερους αμυντικούς, ο Ντα Σίλβα ως καλύτερος μέσος και ο Χάμπος ως το καλύτερο αμυντικό χαφ. Από κει και πέρα προπονητής της χρονιάς, ο «δικός» μας Σωφρόνης Αυγουστή. Οι βραβεύσεις και οι τιμές δεν έμειναν μέχρι εκεί καθώς ο Άλεξ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος, ενώ η πλέον αξιόλογη βράβευση ήταν για τον Μάριο Στυλιανού που πήρε το βραβείο Ήθους.

Τιμητική διάκριση και ειδική βράβευση για τον νεαρό Ανδρέα Ιωάννου ποδοσφαιριστή της Εφηβικής μας ομάδας στον οποίο δόθηκε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Όλα αυτά αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν οι τιμές και αναγνώριση προέρχεται από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές των υπολοίπων ομάδων.

Comments
To Top