ΑΝΤΡΕΣ

«Μέχρι τη Δευτέρα…»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας, Φάνος Κιννής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχουν ελπίδες τίτλου: «Από την στιγμή που δεν περνά από τα δικά μας πόδια δεν έχουμε πολλές. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που ήταν πολύ σημαντικά και μειώσαμε τις πιθανότητες μας στο ελάχιστο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ και αν έχουμε οποιεσδήποτε ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε.»

Για τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ: «Είναι μια δικαίωση για την ομάδα μας. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά μέσα από ομαδική δουλειά. Μέσα από σκληρή δουλειά πήραν τα έπαθλα και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Ο Σωφρόνης κάνει μια πολύ καλή δουλειά και γι’ αυτό ήρθε αυτή η διάκριση. Αυτά που μένουν κάτω είναι οι τίτλοι. Οι στόχοι μας είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων.»

Για το αγωνιστικό: «Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, θα έχουμε μια ενδεκάδα με πολλές ελλείψεις αλλά όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα για να πάρουμε την νίκη.»

Για την κατάσταση του Γκιέ: «Για Γκιέ δεν έχουμε κάτι νεότερο. Στείλαμε όλα τα χαρτιά στον ΚΟΑ και περιμένουμε. Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε την απάντησή μας. Οι γιατροί θέλουν να είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρξει ρίσκο με την ζωή του ποδοσφαιριστή. Περιμένουμε επίσημες απαντήσεις για να αγωνίζεται και ο ποδοσφαιριστής με ασφάλεια.»

Για τον Μπεντόγια: «Ο Μπεντόγια ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και δεν υπολογίζεται. Χρειάζεται κάποιο χρόνο ακόμα. Εξαρτάται από τον οργανισμό του ποδοσφαιριστή.»

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού, ελπίζω από την ερχόμενη Δευτέρα.»

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Ο Χάμπος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό. Δουλεύει εντατικά. Είναι μυϊκός τραυματισμός που αντιμετωπίζει. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στον τελικό. »

Για τις προετοιμασίες του κόσμου για τον τελικό : «Ο κόσμος, όσο πλησιάζει, η μέρα του τελικού θα οργανώνεται καλύτερα. Έχουμε ακόμα 15 μέρες και δύο σημαντικά παιχνίδια ακόμα. Όταν τελειώσουν αυτά θα επικεντρωθούμε στον τελικό.»

Comments
To Top