ΑΝΤΡΕΣ

Ο Κιννής για τραυματισμούς!(τέλος η χρονιά και για Στυλιανού)

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Super Sport FM, o αντιπρόεδρος Φάνος Κιννής.

Για τους τραυματισμούς…

«Υπάρχει μια μεγάλη ατυχία τη φετινή χρονιά. Το άσχημο είναι ότι κάποιοι τραυματισμοί δεν είναι μυϊκοί. Νομίζω δεν έχει ξανασυμβεί σε κάποια ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο προπονητής ξέρει ποια είναι τα δεδομένα και καταστρώνει στα πλάνα του με βάση τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές».

Για τα δεδομένα με τους Βασιλείου και Κυριάκου…

«Δεν ξέρουμε αν θα προλάβουν τον τελικό. Θα περνούν από εξετάσεις 2-3 φορές τη βδομάδα για να βλέπουμε σε ποια κατάσταση είναι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τους έχουμε και τους δύο στον τελικό».

Για τον Στυλιανού…

«Είναι ένας τραυματισμός στους προσαγωγούς. Και αυτός έχει χάσει τη χρονιά».

Για τις πιθανότητες για τον τίτλο…

«Μετά από την ήττα με την ΑΕΚ, οι πιθανότητες έχουν ελαχιστοποιηθεί. Προσεγγίζουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και ότι βγει στο τέλος θα τα δούμε στην πορεία. Αν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ τελειώνει και μαθηματικά η υπόθεση τίτλος».

Αν πήραν απάντηση για τον Γκιέ…

«Έχουμε αποστείλει όλα τα χαρτιά και τις εξετάσεις και περιμένουμε ότι ίσως μέσα στη βδομάδα να έχουμε απάντηση. Είναι ένα λεπτό θέμα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε μαζί μας με τον ποδοσφαιριστή. Βάζουμε τη υγεία του ποδοσφαιριστή πάνω από οτιδήποτε άλλο».

Comments
To Top