ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν γουστάρουμε πανηγυριτζήδες και “οπαδούς” των τελικών και των τίτλων»

Ανακοίνωση συσπείρωσης εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ενόψει των εναπομεινάντων αγώνων της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Αδέρφια, απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Η ομάδα μας έχει ήδη προκριθεί πανηγυρικά στον τελικό Κυπέλλου και το μυαλό όλων μας να είναι καρφωμένο στην 24η Μαΐου. Παράλληλα, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως οι πιθανότητες μας για το Πρωτάθλημα έχουν σχεδόν μηδενιστεί και πως το να ελπίζουμε σε κάποιο θαύμα δεν οδηγεί πουθενά. Ειδικά όταν όλοι γνωρίζουμε πόσο δίκαια παίζεται το παιχνίδι.. Νίκες μέχρι το τέλος κι ότι βγει, αυτό αρμόζει στον ΘΡΥΛΟ!

Παρ’ όλα αυτά παρουσίες όπως αυτήν της περασμένης Κυριακής στην ΛΕΜΕΣΟ μας, είναι απαράδεκτες και ντροπιαστικές τόσο για την ιστορία της ΘΥΡΑ ΕΝΑ όσο και για το μεγαλείο και το εκτόπισμα του ΘΡΥΛΟΥ μας!

Βιώσαμε πολλά μέσα από τα χρόνια και ναί η αλήθεια είναι πως οι πίκρες μας είναι περισσότερες από τις χαρές μας. Αυτό όμως που μας έκανε πάντα να ξεχωρίζουμε ήταν η αγάπη μας για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και η στήριξη ακόμη και στα πέτρινα χρόνια. Περήφανοι φωνάζουμε πως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί του Θεού και από όλους εμάς αντλεί την δύναμη του!

Ποτέ ξανά τέτοια ρεζιλίκια. Ας ξυπνήσουμε όλοι επιτέλους. Δεν γουστάρουμε πανηγυριτζήδες και “οπαδούς” των τελικών και των τίτλων. Υποχρέωση μας να μεταδώσουμε την φλόγα στις επόμενες γενιές. Καθήκον μας να κρατήσουμε την σημαία μας ψηλά και περήφανα. Το χρωστάμε στους προκατόχους μας, το χρωστάμε στα αδέρφια μας που μας κοιτάνε από ψηλά!

Την Παρασκευή ξεκινάμε δυνατά με μια μεγάλη συγκέντρωση στον Κεντρικό με μοναδικό θέμα την συσπείρωση και οργάνωση όλων όσων αφορούν τον τελικό Κυπέλλου. Καλούμε το κάθε Μέλος, τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδερφό όπως δώσει το παρόν του με ιδέες και προτάσεις. Ξεκινάμε στις 20:00.

Κανένας δεν περισσεύει μάγκες. Όλοι μαζί πάμε ξανά. Δυνατά και αποφασιστικά..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΘΕΕ Η ΦΛΟΓΑ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ!

Comments
To Top