ΑΝΤΡΕΣ

Τριάρα στο ρελαντί!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0 και συνεχίζει την προσπάθεια της για να πλαισιωθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα!

Νωθρά ξεκίνησε η ομάδα μας στα αρχικά στάδια με την Ομόνοια να πατά καλύτερα στο χώρο του κέντρου. Με την πάροδο του χρόνου ισοζυγούσαμε και αρχίσαμε δειλά δειλά να απειλούμε. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία έκανε την παρουσία της στο 34’ όταν ο Μαγκλίτσα από ευνοϊκή θέση σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Απ’ εκείνο το σημείο διατηρήσαμε την υπεροχή που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 42’ με τον Κροάτη επιθετικό να ευστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά για να ισοφαρίσουν βρήκαν καλές ευκαιρίες άφησαν όμως αρκετά κενά τα οποία κατά διαστήματα η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε και φάνηκε αρκετά απειλητική. Στο 72’ κερδίσαμε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Άλεξ διπλασιάζοντας τα γκολ μας. Απ’ εκείνο το σημείο και μετέπειτα η ομάδα μας κυριάρχησε ολοκληρωτικά και βρήκε σπουδαίες ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα γκολ! Λίγο πριν το τέλος ο Βινίσιους με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Comments
To Top