ΑΝΤΡΕΣ

Είμαστε πια πρωταθλητές!!!

Το πρωτάθλημα κατέκτησε σήμερα(7/5) η Εφηβική μας ομάδα που επιβλήθηκε του ΘΟΙ στην τελευταία αγωνιστική με 12-1. Μέσα από μια δύσκολη χρονιά οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές κατάφεραν να αντεπεξέλθουν  στις δυσκολίες και να στεφθούν πρωταθλητές. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια για οτιδήποτε, όχι μόνο στον αντίπαλο αλλά και στην Ομόνοια που διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Ψύχας, Συλβέστρος(2), Ζήνωνος, Λ.Κυριάκου και Μ. Ανδρέου στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 6-0, ενώ στην επανάληψη σκόραραν άλλα τρία τέρματα ο Παντελή, ο Σπύρου, ο Λόβρε και ο Συλβέστρος για να διαμορφώσουν το τελικό 12-1.

Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο με τον προπονητή μας Βαλεντίνο Κουλουντή, που ανέλαβε τη θέση του Σωφρόνη Αυγουστή, στους υπεύθυνους της ομάδας μας Πανίκο Καραμανίδη και τους συνεργάτες του, στους εφόρους, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές και όλους όσους συνέβαλαν σ΄αυτό τον τίτλο!

Θα ακολουθήσουν εκτενή φωτορεπορτάζ και βιντεογραφήματα αλλά και δηλώσεις από τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών μας.

 

Comments
To Top