ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Έτσι παίζουμε στον 2ο προκριματικό!

Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες για καμιά δεκαριά μέρες περισσότερο πριν τις φετινές ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θα έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μόνο στην περίπτωση που κατακτήσουμε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα ή κατακτήσουμε το Κύπελλο που όλοι ευχόμαστε και ευελπιστούμε.

Βάση λοιπόν των φετινών δεδομένων οι ομάδες που θα κατακτήσει την 3η θέση θα ξεκινήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις 29 Ιουνίου και στον Α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα, ενώ ο Κυπελλούχος στις 13 Ιουλίου στον Β΄ προκριματικό. Σε περίπτωση που το απευχόμαστε να χάσουμε τον τελικό δεν παίζουμε στο Β΄ προκριματικό αλλά πάει αυτός που καταλάβει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Άρα για να συνοψίσουμε, αφού ελάχιστες έως μηδαμινές είναι οι ελπίδες μας για το πρωτάθλημα τότε για να παίξουμε στο Β΄προκριματικό γύρο και στις 13 Ιουλίου πρώτο παιχνίδι, θα πρέπει να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αν λέμε σε περίπτωση που αποτύχουμε στον τελικό τότε θα πρέπει να καταλάβουμε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα. Άρα καθόλου αδιάφορα δεν είναι τα τρία παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα με Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ!

Comments
To Top