ΑΝΤΡΕΣ

Και τώρα τελικός!!!

Ανώδυνα πέρασε ο επαναληπτικός για την ομάδα μας που με «σβηστές τις μηχανές» σφράγισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 24ης Μαΐου, αφού η εξάρα του πρώτου αγώνα μας είχε εξασφαλίσει κατά 99% την πρόκριση.

Μ΄ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ξεκίνησε τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση η ομάδα μας αφού ο Σαρδινέρο πήρε τη θέση του Χάμπου στο βασικό σχήμα. Το πρώτο εικοσάλεπτο ξεκίνησε χωρίς κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι για την ομάδα μας, που με την εξάρα στις αποσκευές της ένιωθε άνετα στον αγώνα. Στο 34΄η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ, όταν σε μια πλαγιοκόπηση του αντιπάλου η άμυνα μας δεν αντέδρασε σωστά. Οι πρώτες επιθετικές ενέργειες έγιναν για την ομάδα μας στο 38΄ με τα σουτ του Σαρδινέρο και Ντα Σίλβα να μην βρίσκουν στόχο. Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει η ομάδα μας όταν στο 45΄μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Βινίσιους αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή.

Με αλλαγή ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας αφού ο Σέρτζιο πήρε τη θέση του Στυλιανού. Στο 52΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σεμέδο να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Καθόλου καλά δεν μπήκε η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης αφού ο Βάλε έσωσε δυο σίγουρα γκολ σε προσπάθειες του αντιπάλου. Η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο στον αγώνα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βρίσκει χώρους και να δημιουργεί ευκαιρίες πιέζοντας την άμυνα μας. Στο 75΄ο Πίττας πήρε τη θέση του Σαρδινέρο στην τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας. Μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση στον τελικό, παρά την ήττα με 1-0.

 

 

Comments
To Top