ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Εκεί στην ΚΟΠ, «κάνουν μεσάνυχτα»!

Ναι δεν είναι και λίγες οι φορές που κάποιες αποφάσεις από τους ιθύνοντες εκεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι ακατανόητες και χρήζουν τεράστιας εγκεφαλικής προσπάθειας για να τις καταλάβει κάποιος! Βέβαια αυτοί που τις παίρνουν ίσως να έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους ή απλά δεν παίρνει τις «στροφές» που πρέπει!

Και εξηγούμαστε… Την ερχόμενη Κυριακή(7/5) παίζεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος των U21, με κρίσιμα παιχνίδια τόσο για τον τίτλο, όσο και την διαβάθμιση! Η Εφηβική μας ομάδα σ΄αυτή την τελευταία αγωνιστική ορίστηκε να παίξει στις 16:00, με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ στις 17:00 είναι ο αγώνας της πρώτης ομάδας κόντρα στην Ομόνοια. Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο αντίπαλος μας αφού βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από μας και έχει το δικό του αγώνα!

Η ΚΟΠ δεν δέχεται να αλλάξει η ώρα του αγώνα καθώς λέει ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται την ίδια ώρα. Σωστά κύριοι γιατί τότε δεν τα ορίζεται το Σάββατο ή δυο τρεις ώρες πιο πριν; Πως θέλετε να δώσετε έμφαση στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές; Πως θέλετε ο κόσμος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να υπάρχει θέαση των αγώνων; Εκτός αν θέλετε να τα διαλύσετε κι αυτά στο βωμό της Ευρώπης και της ξενομανίας!!! Μάλλον έτσι είναι αφού… η ανάπτυξη των πρωταθλημάτων ακαδημιών που θέλετε είναι υποτυπώδης!!!

Κύριοι επιτέλους ξυπνάτε και αρχίστε να σκέφτεστε με απλή λογική!!!

Υ.Γ: Θα θέλαμε τα ερωτήματα που θέσαμε, αν δεν βαριέστε κάποια στιγμή να μας τα απαντήσετε!!! Αναμένουμε…

Comments
To Top