ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με δύο αναγκαστικές αλλαγές!

Με δύο αναγκαστικές αλλαγές καλείται ο Σωφρόνης Αυγουστή να παρατάξει σήμερα(30/4) κόντρα στην ΑΕΚ την ομάδα μας. Απόντες οι τιμωρημένοι Σακέττι και Μαγκίτσα λόγω καρτών που συνεπάγεται αλλαγές προσώπων. Τη θέση του Σακέττι δίπλα στον Χάμπο ίσως πάρει ο Σεμέδο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πίεχ!

Αν ο τεχνικός της ομάδας μας επιλέξει την ενδεκάδα της εξάρας στο Κύπελλο, τότε αυτοί οι δυο είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες, ενώ αν υπάρξουν αλλαγές ίσως επανέλθει ο Ντα Σίλβα στο αρχικό σχήμα. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Στυλιανού και Γκόμες στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Βινίσιους και Ρομπέρζ θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας με τον Χάμπο τον μόνο σίγουρο.

Σε περίπτωση που ο Παπουλής αγωνιστεί ως αντί Ντα Σίλβα, τότε ο Πέδρο θα πάει δεξιά στην επίθεση κααι ο Σαρδινέρο αριστερά με τον Πίεχ κορυφή. Αν επανέλθει ο Ντα Σίλβα, τότε ο Παπουλής μεταφέρεται στα άκρα με τον Σαρδινέρο να είναι εκτός. Βέβαια όλα αυτά είναι δουλειά του Σωφρόνη που ότι και να επιλέξει ο στόχος δεν αλλάζει. Νίκη και μόνο νίκη, διπλό και φέρτε το στη Λεμεσό!!!

Comments
To Top