ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν ακριβώς 11 χρόνια!(video)

Σαν σήμερα, (29/4) πριν ακριβώς 11 χρόνια, ο Απόλλωνας κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τρίτου του πρωταθλήματος της περιόδου 2005/06.

Συγκεκριμένα δύο μόλις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την συμπολίτιδα ΑΕΛ. Η ομάδα μας βρισκόταν στην βαθμολογία πρώτη με τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό που τους χώριζε ήταν μόνο 2 γκολ διαφορά που ήταν σίγουρο ότι θα καλύπτονταν από το ΑΠΟΕΛ αφού στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Θόι Λακατάμιας που την περίοδο εκείνη είχε δεχτεί 70 περίπου γκολ!

Συνεπώς τα πάντα θα κρίνονταν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα μας στις 29 Απριλίου, 2006 συνέτριψε την ΑΕΛ με 4-1 αλλά σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση στρογγυλοκάθισε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με διαφορά ενός βαθμού από την Ομόνοια και δύο από το ΑΠΟΕΛ και χρειαζόταν απλά το τρίποντο την τελευταία αγωνιστική επί της Ανόρθωσης έτσι ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια, όπως και έγινε!

Η ιαχή «και σήκωσε το, το γαμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω» είχε αρχίσει ήδη να αντηχεί σε αμείωτους ρυθμούς στη δυτική!

Παρακολουθήστε το πιο κάτω βιντεογράφημα με το απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων μετά την λήξη της αγωνιστικής ημέρας της 29ης Απριλίου, 2006.

Τονίζουμε ότι το πιο κάτω βιντεογράφημα είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ΑΠΟΕΛίστες!

Comments
To Top