ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Επανήλθε μετά από αποχή ενός χρόνου και σκόραρε ξανά μετά από 14 χρόνια!(video)

Επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ένα χρόνο απραξίας ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδα μας Κωνσταντίνος Μακρίδης και η επανεμφάνιση του με τον Θεό Απόλλωνα στο στήθος συνοδεύτηκε και με ένα εξαιρετικό γκολ το οποίο πανηγύρισε με την ψυχή του.

Το ψεσινό ήταν το πέμπτο του γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις, και αξίζει να αναφερθεί ότι το τελευταίο του γκολ με τα χρώματα του Απόλλωνα σημειώθηκε και πάλι κόντρα στην Ανόρθωση σε εκείνο το ανεπανάληπτο βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου 2003, όπου η ομαδάρα μας επικράτησε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το εντυπωσιακό 0-3!

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αγώνων είναι ότι και στα δύο ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και σκόραρε στα τελευταία στάδια του αγώνα!

Ο Κώτσιος παρά την μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του δεν τα έβαλε κάτω, δεν πτοήθηκε και έδειξε ότι όταν έχεις πείσμα και θέληση τα πάντα γίνονται.

Μέσα στην ατυχία και την κακοδαιμονία που μας έχει τύχει με τις περιπτώσεις Γκίε και Μπεντόγια ήρθε επιτέλους και ένα ανέλπιστο και αναπάντεχο καλό νέο με την επάνοδο του Κώτσιου ο οποίος θα αποτελέσει ακόμα ένα βέλος στην φαρέτρα του Σωφρόνη σε αυτή την κρίσιμη καμπή της φετινής χρονιάς.

 

Comments
To Top