ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γεννήθηκα Απολλωνίστας και είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι με αυτήν τη φανέλα»

Μετρά μέχρι στιγμής δεκαεννιά συμμετοχές στους αγώνες της ομάδας των U15, από τις οποίες οι έντεκα ήταν στη βασική ενδεκάδα. Αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έχει πετύχει τρία τέρματα κόντρα στον Άρη, τον Εθνικό Άχνας και το ΘΟΙ.

Ο Ηλίας Ταλιαδόρος, είναι γεννημένος Απολλωνίστας και γουστάρει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Θρύλου μας.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Ηλία, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ηλικία των πέντε χρονών στην ιδιωτική ακαδημία «Champions». Εκεί παρέμεινα για ένα χρόνο και στη συνέχεια για έξι χρόνια ήμουν στην ακαδημία του «Μάριου Χριστοδούλου». Στα δεκατρία μου ήρθα στον Απόλλωνα όπου αγωνίζομαι μέχρι τώρα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και φιλοδοξίες;

Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι συνέχεια. Δεν θέλω να χάνω προπονήσεις και στους αγώνες προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνάμεων μου, έτσι ώστε μια μέρα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να παίξω στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα.

Ηλία, είσαι φέτος στην πρώτη τάξη του Λυκείου. Πως είναι να συνδυάζονται το ποδόσφαιρο και το σχολείο;

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά προσπαθώ εκτός από καλός αθλητής να είμαι και καλός μαθητής όπως και σωστός άνθρωπος. Όλα αυτά απαιτούν κόπους που κάνω έτσι ώστε να τα συνδυάζω. Φοιτώ στο αθλητικό σχολείο του «American academy» και εκτός από τις απογευματινές προπονήσεις με την ομάδα μου έχω την ευκαιρία να κάνω προπονήσεις και τα πρωινά.

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην κορυφαία ακαδημία του Απόλλωνα;

Γεννήθηκα Απολλωνίστας και είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι μ΄αυτή τη φανέλα.

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας των U15 φέτος;

Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι να παίζουμε όσο το δυνατό καλύτερο ποδόσφαιρο και να ολοκληρώσουμε με νίκες το πρωτάθλημα. Κάποια ατυχή αποτελέσματα δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τον τίτλο, αλλά η πειθαρχία που υπάρχει στην ομάδα με συνδυασμό την στήριξη από τον προπονητή μας τον Μάριο Χαραλάμπους, μας βοηθούν να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο καλό ποδόσφαιρο.

Ηλία, κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα;

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ακαδημία του Απόλλωνα, όπως και τον προπονητή μου για τις βοήθειες που μας δίνουν σε ότι χρειαστούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται και μας παρακολουθεί στο γήπεδο γιατί είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, τόσο για μένα όσο και για τους συμποδοσφαιριστές μου να έχουμε τη στήριξη από την κερκίδα.

 

Comments
To Top