ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα…πριν 11 χρόνια!(video)

Σαν σήμερα στις 8 Απριλίου, 2006 πριν ακριβώς 11 χρόνια ο Απόλλωνας, στο πλαίσιο της περιόδου 2005/06, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΓΣΖ τέσσερεις μόλις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να βρίσκεται στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ!

Η ομάδα μας βρίσκεται στο κανναβάτσο αφού με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χάνει με 2-0 όμως με τη συμπαράσταση και την ώθηση του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το ΓΣΖ, και με απίστευτα ψυχικά αποθέματα αφού πρώτα μειώνει άμεσα στο 48΄ με κοντινή κεφαλιά του Σόσιν καταφέρνει μέσα σε διάστημα 4 λεπτών να γυρίσει το παιγνίδι στο 59΄με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρούν και στο 63΄ με ασύλληπτη οβίδα του Κρίστη Θεοφίλου.

Ο Απόλλωνας, εκμεταλλευόμενος την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια, ανεβαίνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει εκεί μέχρι το τέλος κατακτώντας τον τρίτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του μέσα μάλιστα από αήττητη πορεία, επίτευγμα αξιοζήλευτο.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Χβαλόβσκι, Μερκής, Αρίγκ, Θεοφίλου, Κορολόφσκι, Μπαρούν, Μίχαλσκι (Kαρίμ 56’), Ά. Σολωμού (Νάσερ 56’), Μπογκτάν (Πίντο 90’+1), Σόσιν, Πάιβα

 

Comments
To Top