ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Κάτι πιο πάνω από τους τρεις βαθμούς!

Ο Απόλλωνας πήρε το ζητούμενο στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας, βροντοφωνάζοντας παρών στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παρότι παρουσιάστηκε με σημαντικές απουσίες, όπως άλλωστε στις πλείστες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, ανταποκρίθηκε περίφημα νικώντας για ακόμη μια φορά τον Λευκωσιάτικο σύλλογο.

Πέραν από την κατάκτηση των τριων πολύτιμων βαθμών, το πιο σημαντικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, εκμεταλευόμενοι πλήρως την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ. Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες χρονιές, που όποτε παρουσιαζόταν ανάλογη ευκαιρία πήγαινε στράφι, τούτη τη φορά ο Θρύλος στάθηκε στο ύψος που του πρέπει, ξορκίζοντας την κατάρα που τον κατάτρυχε.

Η πίεση του πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής, φαίνεται πως λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα μας. Στο -4 πλέον η διαφορά από την κορυφή και η δυναμική που αποκτιέται είναι ικανή να γείρει την πλάστιγγα προς Λεμεσό μεριά. Φτάνει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια κι ας κάνουν την εμφάνιση τους οι κατευθυνόμενες εκπλήξεις…

Comments
To Top