ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Oh My God ο Leontis!

Ώστε είδες, διαπίστωσες και έγραψες στο φύλλο αγώνος ότι ο Ρομπέρζ έκανε φάουλ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή χρησιμοποιώντας υπερβολική βία στον αγώνα!

Leonti αφού το είδες αυτό πρέπει να πρόσεξες ότι αγωνιζόμασταν σε ένα Τσίρειο χωρίς σκέπαστρο και χωρίς καθίσματα, ότι η δυτική ήταν κατάμεστη, ότι ο καιρός ήταν βροχερός, ότι το παιχνίδι διεξήχθη Κυριακή, ότι ο Απόλλωνας φορούσε μαύρες στολές και η ΑΕΚ καφέ, ότι στον Απόλλωνα αγωνιζόντουσαν οι Σπόλιαριτς, Τζούρας, Τσολάκης και στην ΑΕΚ οι Στυλιανίδης, Κλήμης Αλέξάνδρου, Θεοδότου ότι η μπάλα του αγώνα ήταν Questra, (αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο Μουντιάλ του 1994) ότι τον αγώνα μετάδιδε τηλεοπτικά ο φίλος Σάββας Κοσιάρης από την Lumiere και ότι ο αγώνας έληξε 4-4!!!

Leonti απλά για άλλη μια φορά επιβεβαίωσες εαυτόν όπως το έπραξες και πριν δύο χρόνια στην φάση του Παπουλή μέσα στο ΓΣΠ που έγινε viral σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη!

 

Καλά όμως να μας κάμεις αφού σε ανεχόμαστε ακόμη τόσο εσένα όσο και τους ομοίους σου!!!Τέρμα η ανοχή κύριοι φτάσαμε στο πιο οριακό σημείο! Ως εδώ και μη παρέκει!

Comments
To Top