ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες, ένας μαινόμενος Μιλέγκο και ένας διαιτητής υπό πολιορκία!(video)

Περίοδος 2000/01 και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Απόλλωνας του Αντρέα Μουσκάλλη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο.

Ο αγώνας από την αρχή είναι ένας επιθετικός μονόλογος του Απόλλωνα όμως η αστοχία, η ατυχία αλλά και ο αστάθμητος παράγοντας της διαιτησίας (Λούης Λοΐζου) δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να εξαργυρώσει στο γήπεδο αυτό που δικαιωματικά άξιζε μένοντας στην ισοπαλία 1-1.

Από το παιγνίδι αυτό, εκείνο που έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες των οπαδών μας, είναι ο ωραίος συνδυασμός και το υπέροχο γκολ του συγχωρεμένου «Ζούμπα» ο οποίος πανηγυρίζει αλά μπασκετμπολίστας, η σπάνια έκρηξη θυμού του Μιλέγκο Σπόλιαριτς που ενεργεί σαν ταύρος εν υαλοπωλείο και η επίθεση και η πολιορκία στα αποδυτήρια κατά του διαιτητή του αγώνα Λούη Λοΐζου ο οποίος, όπως οι παλιότεροι θα θυμούνται, ήταν πάντοτε κόκκινη πανί για την ομάδα μας!

Η σύνθεση της ομάδας μας: Aυγουστή, Ποντικός, Γερμανός, Θεοφίλου, Φιλίππου, Π. Πίττας, Nτοπρασίνοβιτς, Ιβάνοφ (Τζιούρας), Σπόλιαριτς, Zουμπάρεφ, Μ. Παναγιώτου (Π. Χαραλάμπους).

 

Comments
To Top