ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθοριστικός αγώνας για τις «Αμαζόνες»!

Το δελτίο Τύπου του τμήματος πετόσφαιρας για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΛ για τη 2ης αγωνιστική των πλέι οφ γυναικών.

Αναλυτικά: «Ένα από τους 3 πιο κρίσιμους αγώνες του Πρωταθλήματος δίνει απόψε ο Απόλλων στο “Νίκος Σολωμωνίδης” εναντίον της ΑΕΛ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ γυναικών.

Η ομάδα μας φορμαρισμένη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά τις 3 συνεχόμενες νίκες επί της ΑΕΛ στο Κύπελλο και επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μέσα στη Λάρνακα πάει με αποφασιστικότητα να πάρει το διπλό μέσα στο Σολομωνίδης και με το οποίο θα βρεθεί πολύ κοντά στον τίτλο μιας και τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που του απομένουν θα είναι όλα μέσα στο κλειστό της ομάδας μας και με τον κόσμο παρέα θα πάρουν αυτό που χρειάζονται.

Ο  Απόλλων βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ μετά την απώλεια ενός πόντου στην εκτός έδρας νίκη του επί της ΑΕΚ, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού με νίκη σήμερα  η ομάδα θα θέλει και πάλι μια νέα νίκη επί της ΑΕΛ και μια επί της ΑΕΚ για να αγκαλιάσει τον τίτλο, αν και εφόσον πάρει τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση η οποία ομολογουμένως αποδυναμώθηκε αισθητά μετά την αποχώρηση της Κάλιας Βασιλείου λόγω εγκυμοσύνης.

Με νίκη της η ομάδα μας θα πλησιάσει είτε στον 1 πόντο είτε στους 3 και η μπάλα θα βρίσκεται στα χέρια των Αμαζόνων, ανεξάρτητα αν η ΑΕΛ εκτός από το παιχνίδι μεταξύ μας θα έχει να αντιμετωπίσει και δύο φορές τη φορμαρισμένη ΑΕΚ.

Ειδικά με καθαρή νίκη και 3 βαθμούς, απόψε η ομάδα μας πλησιάζει την κορυφή και είναι στα χέρια της να αξιοποιήσει την έδρα της και τον κόσμο της για να πάρει το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 5ο στην ιστορία της!

Σε περίπτωση ήττας, τότε ο τίτλος δεν θα εξαρτάται από τις Αμαζόνες αλλά θα είναι θα εξαρτάται από το συνδυασμό αποτελεσμάτων των 3 ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00».

Comments
To Top