ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Από «Βινίσιους» θεός!

Ο Θρύλος μπήκε με τσαμπουκά στον ψεσινό (27/2) αγώνα κόντρα στον πρωτοπόρο της κούρσας, δείχνοντας από το ξεκίνημα πως δεν επρόκειτο να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι ποδοσφαιριστές μας εν αντιθέσει με του αντιπάλου είχαν ένταση, πάθος και νεύρο περιορίζοντας τους σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος. Ενδεικτικό το γεγονός πως όχι μόνο δεν καταγράφηκε η παραμικρή  ευκαιρία αλλά ούτε καν κόρνερ. Πράγμα αξιοσημείωτο καθώς ο Απόλλωνας αγωνιζόταν  με τουλάχιστον δύο εναλλακτικές λύσεις στην αμυντική γραμμή.

Για να λειτουργήσει ορθά βέβαια ο ανασταλτικός τομέας κατέθεσαν όλοι την ψυχή τους. Ο Χάμπος τα πήγε περίφημα. Ο Σεμέδο με το που εισήλθε έκλεισε τους χώρους απομακρύνοντας κιόλας την μπάλα πριν περάσει στα δίχτυα σε πλασέ που επιχείρησε ο Ιωάννου. Για τον Σακκέτι τι μένει άλλο να ειπωθεί; Ο Βινίσιους ήταν συγκλονιστικός.

Βράχος στην άμυνα, δίνοντας αμέτρητες μάχες, έσβησε τις πλείστες επιθετικές προσπάθειες των πορτοκάλι. Βρισκόταν πάντοτε σε καίρια σημεία, αποκρούοντας κάθε σουτ που απειλούσε την κυανόλευκη εστία.

Highlight της βραδιάς, η απόκρουση του στην κεφάλια του Μερκή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων προ της γραμμής του τέρματος. Ξεπετάχτηκε εντυπωσιακά διώχνοντας με το κεφάλι και κράτησε τον Απόλλωνα μας όρθιο και τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά γονατιστό.

Comments
To Top