ΑΝΤΡΕΣ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Εμφάνιση φτιαγμένοι από «ατσάλι» με την ομάδα μας να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 2-0 και να βάζει πλώρη για τα καλύτερα που είμαστε σίγουροι ότι έρχονται!!!

Πολύ καλά μπήκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο, πλαγιοκοπώντας τον αντίπαλο και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 11’ με τον Σακέτι να βρίσκει τον Μαγκλίτσα που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να έχουν την κατοχή και να δημιουργήσουν τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία σ’ ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες μέχρι και το 25΄. Στο 43’ο Μαγκλίτσα μετά από έξοχη πάσα του Σαρδινέρο με τακουνάκι πλάσαρε από το ύψος της περιοχής και έκανε το 1-0 μέσα σε πανδαιμόνιο στη Δυτική. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σ΄αυτό το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής της αναμέτρησης χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου, ενώ ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τους δικούς μας παίκτες! Ο σκόρερ της ομάδας μας βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο, χωρίς ένα ποδοσφαιριστής του αντιπάλου να δεχθεί κάρτα, αυτό κι αν είναι εριστικό!!!

Στους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον αντίπαλο να γίνει πιο επιθετικός με σκοπό την ισοφάριση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 52’όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα μας στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του ημιχρόνου προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της, ενώ ο αντίπαλος πίεζε για την ισοφάριση. Στο 62΄η ομάδα μας έκανε τη δεύτερη της αλλαγή με τον Σεμέδο να παίρνει τη θέση του Μπεντόγια. Το παιχνίδι κυλούσε βασανιστικά με τον αγώνα να είναι για καρδιακούς, ενώ οι ποδοσφαιριστές του αντιπάλου και ιδιαίτερα ο Γιαννιώτας ήταν πολύ εριστικός! Στο 82΄ο Παπουλής που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Σαρδινέρο έκανε το πλάσε που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η πίεση του αντιπάλου έγινε αφόρητη με την ομάδα μας να θέλει να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις για να «καθαρίσει» τον αγώνα. Τεράστια ευκαιρία στο 90΄για την ομάδα μας με τον Παπουλή να χάνει καταπληκτική ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα!!! Στιγμές για καρδιακούς στις καθυστερήσεις με την ομάδα μας να σκοράρει με τον Πέδρο και να τελειώνει τον αγώνα!!!

Comments
To Top