ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Να μην έχουν εύκολα ξεμπερδέματα!

Ο στόχος της προάσπισης του τίτλου κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας επετεύχθη, έστω κι αν πρόκειται για καδμεία πρόκριση. Ο λόγος για την άδικη αποβολή του κεντρικού αμυντικού Ρομπέρζ, στο ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο Λεόντιος Τράττος εις βάρος της ομάδας μας. Όλως τυχαίως, από αυτή την εξέλιξη, επωφελείται βεβαίως-βεβαίως ο ταλαιπωρημένος από τις διαδοχικές υποχρεώσεις κι ο δίχως τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βινίσιους, ΑΠΟΕΛ.

Στις 27/2 παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Σε συνάρτηση κιόλας με την ήττα της συμπολίτιδας, μ’ ενδεχόμενη νίκη δεν θα σμικρυνθεί μόνο η διαφορά από την κορυφή, αλλά θα μεγαλώσει και η απόσταση από την τέταρτη ΑΕΛ, που μόλις πριν δύο εβδομάδες βρισκόταν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Θρύλος με τις αλλεπάλληλες επιτυχημένες εμφανίσεις, αποδεικνύει μέχρι στιγμής πως είναι ο μόνος που δύναται να σταθεί άξια στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο επερχόμενος αγώνας δεν προσφέρεται μόνο για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η επόμενη αναμέτρηση είναι μια μεγάλη πρόκληση, ένα τεράστιο τεστ αντοχής όσο αφορά το ψυχολογικό κόστος που προκύπτει από την πίεση του πρωταθλητισμού. Η ομάδα μας την τελευταία πενταετία, έφτασε αρκετές φορές κοντά στην πηγή και πέραν από τις διαιτητικές σκοπιμότητες, τις γνωστές συμμορίες των φιλικών, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει επάξια στις απαιτήσεις των χιλιάδων οπαδών του.Πλέον, τα ψέματα τελείωσαν. Η 25η αγωνιστική θα φανερώσει πολλά, χωρίς να προδικάζει τίποτα όσο αφορά την τελική έκβαση.

Η ποιότητα του Απόλλωνα και η πύρινη υποστήριξη των τρελών οπαδών του, μπορούν να προσπελάσουν κάθε βρώμικο εμπόδιο που ενδέχεται να ριχτεί ενώπιον του. Την Δευτέρα παίζει μπάλα και η Δυτική. 90 λεπτά ακατάπαυστα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η κόλαση της Λεμεσού να πάρει τη νίκη στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα, πως οι συμμορίες δεν θα έχουν εύκολα ξεμπερδέματα.

Comments
To Top