ΑΝΤΡΕΣ

«Στηρίξτε την ομάδα μας… προστατέψτε την έδρα μας»

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και την παρουσία του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στηνεπίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Αυγουστή και ο Βραζιλιάνος μέσοςΆλεξ Ντα Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις οι δηλώσεις τους:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ωστόσο δεν θα είναι καθοριστικό για την μετέπειταεξέλιξη του πρωταθλήματος. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρας μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ναπετύχουμε μια ακόμη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Οιποδοσφαιριστές μου είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και αποφασισμένοι να φτάσουν στο ζητούμενο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως εμείς είμαστε ο Απόλλωνας και πρέπει να κερδίσουμε»ανέφερε αρχικά ο Κύπριος τεχνικός ο οποίοςσυνέχισε αναφερόμενος και στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας:

«Τώρα είναι η ώρα του κόσμου του Απόλλωνα. Εγώ, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές μου θέλουμε να αισθανθούμε την δύναμη της έδρας μας σ΄ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα εισιτήρια θα εξαντληθούν και ο Απολλωνίστας θα καταστεί ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ταυτόχρονα θα ήθελα εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας να ζητήσω όπως οι εκδηλώσεις σας είναι σε κόσμια πλαίσια, έτσι ώστε να μην απολέσουμε την έδρα μας στα επόμενα και πιο καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν. Άπαντες γνωρίζουν ότι στην επομένη παραπομπή στην Δικαστική η ομάδα μας θα στερηθεί της έδρα της. Το οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους μας ίσως να είναι και καθοριστικό ως προς την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε για να δώσουμε μαζί ένα ακόμη δύσκολο αγώνα»

Το δικό του σχόλιο για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ έκανε και ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας μας Άλεξ Ντα Σίλβα.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο όλοι στην ομάδα μας το αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία. Αυτά τα παιχνίδια προκαλούνπολλά και μεγάλα κίνητρα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε τη νίκη και μόνο όπως σε κάθε μας παιχνίδι. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο, όμως και εμείς διαθέτουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποίααπαιτούνται για να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Με την συμπαράσταση του κόσμου μας θα κάνουμε τα πάντα ναπετύχουμε αυτό για το οποίο δουλεύουμε εδώ και μέρες. Θα ήθελα με την σειρά να καλέσω τους φίλους της ομάδας μας όπως κατακλύσουν κάθε διαθέσιμη γωνιά της δυτικής και να μας στηρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ταυτόχρονα θα ήθελα εκ μέρους όλων των συμποδοσφαιριστών μου να ζητήσω όπως προστατεύσουμε την έδρας μας από ενδεχόμενες τιμωρίες οι οποίες ίσως μας στερήσουν….όλους εσάς από τους επομένους μας αγώνες. Είναιτρομερό συναίσθημα να αγωνιζόμαστε μπροστά σε όλους εσάς και ευελπιστώ όπως όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπως τα δώσουμε μαζί με όλους εσάς, μπροστά σε μια κατάμεστη δυτική»

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ 

Comments
To Top