ΑΝΤΡΕΣ

«Όνειρο ζωής ο Απόλλωνας»

Ο Μάριος Ανδρέου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ομάδα του Απόλλωνα στον αγώναπρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρμιώτισσα και το www.apollon.com.cy σας παρουσιάζει τον 18χρονο διεθνή μέσο.
Μάριε συγχαρητήρια για τη πρώτη σου συμμετοχή με την ομάδα του Απόλλωνα…και ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Αυτό το οποίο βίωσα την προηγούμενη Κυριακή είναι μία εμπειρία ζωής η οποία θα μου μείνει αξέχαστη και ένα όνειρο ζωής το οποίο περίμενα να εκπληρωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναικάτι ξεχωριστό για όλους τους ποδοσφαιριστές όταν παίρνουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους σε επαγγελματικόεπίπεδο και κίνητρο για περισσότερη προσπάθεια στη συνέχεια.
Ανάμενες ότι θα αγωνιζόσουν;
Ο κ.Αυγουστή μου ανέφερε ότι θα πρέπει να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί να αγωνιστώ, για να είμαι σε θέσηνα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του αγώνα. Μετά το τρίτο τέρμα της ομάδας μας, σκέφτηκα ότι θα μου δινόταν η ευκαιρίανα αγωνιστώ.
Η διαφορά των τριών τερμάτων εξασφάλισε κατά κάποιο τρόπο τη νίκη κι αυτό βοήθησε τον προπονητή στο να μου δώσει το «βάπτισμα του πυρός».
Τι ήταν αυτό που ήθελες να πετύχεις ή να αποφύγεις στη πρώτη σου συμμετοχή;
Να αποφύγω τα λάθη και να είμαι όσο πιο άνετος μπορώ για να αγωνιστώ απελευθερωμένος από το άγχος.
Σε ποια θέση αγωνίζεσαι;
Η θέση μου είναι αμυντικός μέσος αλλά έχω την ευχέρεια να αγωνίζομαι και ως κεντρικός αμυντικός. Είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να έχεις την δυνατότητα να αγωνίζεσαι σε 2-3 θέσεις.
Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά σου και ποια νομίζεις πως χρήζουν βελτίωσης;
Διαθέτω υπομονή και αντίληψη στο παιχνίδι μου. Αυτό το οποίο θα πρέπει να βελτιώσω είναι το σουτ μου, γιατί είναι πολύ σημαντικό για ένα μέσο να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στον τομέα του σκοραρίσματος.
Είσαι ο δημιουργικός μέσος που βοηθά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ή αυτός που «καταστρέφει» το παιχνίδι του αντιπάλου;
Είμαι περισσότερο το δεύτερο αν και κάποιες φορές μπορώ να συνδυάσω και τα δύο.
Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που έχεις ως πρότυπο;
Θαυμάζω πολύ τον Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης αν και το στυλ παιχνιδιού μου θυμίζει περισσότερο τον Καντέ της Τσέλσι.
Ευχόμαστε να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και σύντομα να καθιερωθείς στην ομάδας μας.
Αυτός είναι και ο μεγάλος μου στόχος. Αυτό το οποίο θα πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά υπό τις οδηγίες του κ. Αυγουστή και να διδαχθώ αρκετά πράγματα από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Κολόσσι.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ
Comments
To Top