ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ας κοπιάσουν!

Σήμερα (22/02) ο Απόλλωνας δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, καθώς καθορίζεται η πορεία του προς τη διαφύλαξη του τίτλου που κατέκτησε πέρσι. Θα μπορούσε βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου στην Λευκωσία να καθάριζε την πρόκριση, δίχως να χρειαστεί σήμερα να υπερβάλει εαυτόν. Κι αυτή την εικόνα, άπαντες ευελπιστούν να δουν καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου.

Η Ομόνοια έρχεται στο Τσίρειο Στάδιο πληγωμένη μετά τον διασυρμό που υπέστη από την ΑΕΚ Λάρνακας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ληφθεί υπόψη η εικόνα που παρουσίασε την περασμένη αγωνιστική. Το κίνητρο της ξαφνικά, για να σωθεί η χρονιά, αποτελεί η κατάκτηση του τροπαίου έστω κι αν μαθηματικά δεν έχει χαθεί η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος διαθέτει σαφώς καλύτερο υλικό σε όλες τις γραμμές. Καλείται να αποδείξει έμπρακτα την ανωτερότητα του, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, συνεχίζοντας να διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι την ύστατη. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα είναι για ακόμη μια φορά αρωγός στην προσπάθεια, τραγουδώντας ασταμάτητα μέχρι να επιτευχθεί ο σκοπός.

Η πρόκριση είναι στα δικά μας πόδια και λαρύγγια. Ας κοπιάσουν.

Comments
To Top