ΑΝΤΡΕΣ

Απόλλων θρύλος πρόκριση!!!

Αφού οι οπαδοί της αντίπαλου ομάδας δεν άντεξαν αυτό που έβλεπαν διέκοψαν τον αγώνα με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση λογικά στην επόμενη φάση και αφού προηγείτο με 3-1!

Με γκολ μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα αφού στη δεύτερη μας προσπάθεια στην αντίπαλη εστία, αφού προηγήθηκε μια κεφαλιά του Βινίσιους, ο Μαγκλίτσα φεύγοντας πίσω από την άμυνα και αφού έκανε άψογο κοντρόλ, πλάσαρε υποδειγματικά για να κάνει το 1-0 στο 7΄. Μετά το γκολ η ομάδα μας βρήκε και τα πατήματα της και αφού πήρε την κατοχή του αγώνα ήταν αυτή που πίεζε και για δεύτερο γκολ. Στο 26’η πίεση στην άμυνα του αντιπάλου έφερε το λάθος από τον αντίπαλο και ο Ντα Σίλβα αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 2-0. Μετά και το δεύτερο γκολ της ομάδας μας οι οπαδοί της αντιπάλου άρχισαν να ρίχνουν πυρσούς και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί! Μετά από παρέλευση δέκα λεπτών ο αγώνας επανάρχισε. Ένα σουτ του Ντα Σίλβα στο 43’πέρασε άουτ, ενώ ο Γκόμες έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Βασιλείου στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου λάθος υπόδειξη του Τράττου και πέναλτι για τον αντίπαλο που μείωσε σε 2-1 και το χειρότερο είναι η αποβολή του Ρομπέρζ με απευθείας κόκκινη κάρτα με την οποία χάνει τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα! Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται με 2-1 και να την περιμένει δύσκολο έργο στην επανάληψη καθώς αγωνίζεται με δέκα παίκτες.

Η ομάδα μας στην επανάληψη ξεκίνησε με τον Πελαγία να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους, ενώ ο αντίπαλος στο 56’έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο 67’ του αγώνα μετά από προσωπική ενέργεια του Ντα Σίλβα κέρδισε το φάουλ και την κόκκινη του αντιπάλου. Το φάουλ που εκτέλεσε απέκρουσε με υπερπροσπάθεια ο αντίπαλός τερματοφύλακας, ενώ στο 68’ ο Πέδρο με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα μας!!! Και πάλι τα ίδια με τους αντίπαλους οπαδούς να διακόπτουν τον αγώνα με τη ρίψη βεγγαλικών και τον διαιτητή του αγώνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια! Μετά από δέκα λεπτά ο αγώνας επανάρχισε με τον αντίπαλο να κερδίζει κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τελικά ο αγώνας διακόπηκε οριστικά στο 82΄ και όλα θα κριθούν στη δικαστική με την ομάδα μας να παίρνει λογικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Comments
To Top