ΑΝΤΡΕΣ

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, μέχρι το επόμενο»

O εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια για το κύπελλο.

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα:

«Επηρεαστήκαμε από τις πολλές απουσίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα που είχε η Καρμιώτισσα. Μπορούσαμε να μείνουμε και πίσω στο σκορ. Όμως, ο Πίεχ μας έβαλε σε θέση οδηγού. Κρατάμε τους βαθμούς. Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η προσοχή είναι στραμμένη στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Ομόνοια. Στόχος μας είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για τη συμμετοχή αρκετών νεαρών στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα:

«Ο Ανδρέου είναι ένα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όσοι βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα γνωρίζουμε την αξία του. Είμαστε σίγουροι πως θα πάρει και άλλες ευκαιρίες».

Για τους αριθμούς της επίθεσης:

«Οι αριθμοί δείχνουν την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στους επιθετικούς μας, θα βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Χάμπος αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες προπονήσεις να θα είναι έτοιμος με την Ομόνοια. Εκτός θα είναι ο Φώτης Παπουλλής. Από εκεί και πέρα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια:

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Δεν μας ξεγελά η ήττα της Ομόνοιας χθες. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το αποτέλεσμα. Το κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος της Ομόνοιας. Εμείς είμαστε στην έδρα μας, μπροστά στο κόσμο μας. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και είμαστε σίγουροι πως την Τετάρτη θα κάνουμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Είναι στο 50-50 η πρόκριση».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Θα έχουμε αρκετό κόσμο. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, μέχρι το επόμενο. Θα προετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα που είναι μεγάλες».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι:

«Γνωρίζουμε πως από την Τετάρτη οι έξι πρώτες ομάδες θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα με διαφορετικές ημερομηνίες. Εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας, καθαρό μυαλό άρα θα κυνηγούμε τον κάθε τελικό που έρχεται με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Comments
To Top