ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και νίκη και πρόκριση!!!

Με πάθος, θέληση και παίζοντας πολύ καλά η ομάδα μας πήρε το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Με κορυφαία παίκτρια των «Αμαζόνων» την Τζέσικα Αγκούλο, η ομάδα μας έκανε το καθήκον της παίρνοντας και τη νίκη και αναμένει τον επόμενο της αντίπαλο.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι «Αμαζόνες» μας στον αγώνα και από την αρχή πήραν το προβάδισμα και στη συνέχεια αύξησαν τη διαφορά για να πάρουν το πρώτο σετ με 18-25. Σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας στο πρώτο σετ έπαιξε το μπλοκ που ήταν εξαιρετικό. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε πόντο με πόντο, με την ομάδα μας να προσπαθεί να πάρει το προβάδισμα κάτι που κατάφερε με 4-7, 5-11 και 10-15. Η ομάδα μας έχασε τη διαφορά που «έκτισε» με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά στο σκορ. Τα τελευταία στάδια του σετ κύλησαν πόντο πόντο, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ισοφαρίσει στα σετ 1-1 με 25-22 και την ομάδα μας να «χαρίζει» το σετ!

Στο τρίτο σετ η ομάδα μας κυριάρχησε από την αρχή και αφού πήρε μια διαφορά δεν την έχασε μέχρι το τέλος για να πάρει το δεύτερο νικηφόρο σετ με 14-25 και την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου! Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας έκανε πολλές αλλαγές, με τον προπονητή της ομάδας μας να δίνει χρόνο συμμετοχή στις νεαρές μας παίκτριες ξεκουράζοντας τις υπόλοιπες με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει το σετ με 25-18.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάιμ μπρέικ, εκεί όπου η ομάδα μας πήρε το σετ με 15-10 και πήρε έτσι και τη νίκη και την πρόκριση!!!

Τα σετ: 18-25,25-22,14-25,25-18,10-15

Comments
To Top