ΣΤΗΛΕΣ

Περισσότερη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό!

Η ομάδα μας είναι φανερό πως έχει θέμα όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο να σκοτώσει τα παιχνίδια ή να τα διαχειριστεί. Ο Απόλλωνας δεν σκόραρε σε δύο παιχνίδια. Με Άρη που ήρθε ισοπαλία και με ΑΕΚ που έχασε 0-1.

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό στα υπόλοιπα παιχνίδια που σκόραρε είναι πως σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως σε κάποια φάση του παιχνιδιού πέρασε το τρίποντο από το σακούλι του. Αυτό και μόνο δείχνει πως από όλα αυτά τα ματς δύο με τρία να διαχειριζόταν σωστά θα ήταν πρώτος. Πάμε να τα θυμηθούμε.

ΑΕΛ ήττα: προηγήθηκε η ομάδα μας, ισοφαρίστηκε με ένα απευθείας φάουλ και μετά δεν μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Ερμής ήττα: δεχτήκαμε πρώτοι γκολ το γυρίσαμε σε 2-1,άτυχη στιγμή Βινίσιους μπλακ άουτ, χάσαμε 3-2 στο 90.

ΑΠΟΕΛ: παιχνίδι του που μέχρι το 0-1 ο ΑΠΟΕΛ δεν ακούμπησε και μας ισοφάρισε στο 93.

Ανόρθωση 1-1: Σαν την γάτα με το ποντίκι τους παίζαμε,τραυματισμός Γκίε αλλαγή πλάνων.Ισοφάριση στο 89.Το εντελώς παράδοξο; Από το 89-93 4 κλασσικές δικές μας.

Σαλαμίνα 1-1: ισοφαριστήκαμε νωρίς στο δεύτερο και δεν μπήκαμε ξανά στον αγώνα.

Στην συνέχεια κάναμε το σερί των 8 νικών και ήρθαν τώρα τα τελευταία δύο αποτελέσματα να μας θυμήσουν αυτές τις στιγμές.

Αλλά πως να μην τις θυμηθείς όταν από το σακούλι σου έχουν περάσει ακόμα 13 βαθμοί που αν κατάφερνες να κρατήσεις τους μισούς θα ήσουν πρώτος.

Προσωπικά θεωρώ πως είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και όχι τακτικής. Σίγουρα όταν πιέζεσαι θα κάνεις πιο εύκολα το λάθος αλλά όταν η αντίπαλη ομάδα βγει μπροστά, θα βρεις χώρους. Ο προηγούμενος προπονητής επέλεγε να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και το πληρώναμε. Τώρα δεν γίνεται αυτό και πάλι δεχόμαστε το γκολ σε ανύποπτες ή στατικές φάσεις.Ψες δεχτήκαμε γκολ από σαραντάρα μπαλιά και με 2 ποδοσφαιριστές του αντιπάλου στην περιοχή και 5 δικούς μας.

Και επιμένω πως δεν είναι θέμα τακτικής αλλά πίεσης και καθαρού μυαλού. Γιατί αυτά μετά το μπλακ άουτ γίνονται και αλλου. Στον αγώνα με την Ομόνοια είχαμε 3 κλασσικές προϋποθέσεις και οι Μάγκλιτσα Βασιλείου ενήργησαν χωρίς καθαρό μυαλό. Κάπου λοιπόν πρέπει να βρεθεί η λύση γιατί ακολουθούν 14 ντέρμπι συν οι αγώνες Κυπέλλου και οι πιέσεις θα είναι αυξημένες. Η πίστη στην ομάδα υπάρχει και νομίζω με λίγη ποδοσφαιρική εξυπνάδα και πονηριά θα βρεθεί η λύση και σε αυτό γιατί δεν από το σακούλι μας μόνο 4 βαθμοί δεν πέρασαν. Αυτοί που δεν σκοράραμε σε 2 αγώνες.

Comments
To Top