ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ομόνοια

Πρώτο παιχνίδι ενάντια στην Ομόνοια για τα προημιτελικά του κυπέλλου.Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Δημήτρης Χριστοφή: Ο Κύπριος που με την ταχύτητα του μπορεί να εκθέσει τον όποιοδήποτε είναι φορμαρισμένος και σκοράρει συνεχώς.Μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρήγματα είτε από τον άξονα είτε από τα πλάγια για αυτό πρέπει να παίζεται με βοήθειες.

Άρης Σοιλέδης: Ο Έλληνας αριστερός μπακ με τις πολλές επιθετικές αρετές αφήνει συχνά την άμυνα του για να προωθηθεί και να φτιάξει φάσεις στην επίθεση.Διαθέτει καλή σέντρα και είναι καλός στο να “ανοίγει” το γήπεδο.

Κίλιαν Σέρινταν: Προτίμησα να βάλω αυτόν αντί του Ντάρπισάιαρ γιατί ο Άγγλος είναι ο πρώτος σκόρερ και σίγουρα θα τύχει ιδιαίτερης προσοχής.Ο Ιρλανδός όμως είναι από τους ποδοσφαιριστές που το μαρκάρισμα τους είναι δύσκολο.Και ψηλός και γρήγορος και μπορεί να αγωνιστεί στο πλάι και να γίνεται δεύτερος επιθετικός και στο 4 4 2 σαν περιφερειακός.Συγκεκριμένα πρέπει να παρακολουθείτε και να μαρκάρεται από τον ποδοσφαιριστή που θα βρίσκεται στον χώρο του γιατί ο ρόλος του συνήθως είναι να δημιουργεί ανισσοροπίες στην άμυνα του αντιπάλου.

Γενικά: Η Ομόνοια είναι επιθετική ομάδα με σφιχτό κέντρο.Συνήθως βγάζει από τα πλάγια έξτρα ποδοσφαιριστή τπν Σοιλέδη από τα αριστερά και τον Μαρκάσα που αγωνίζεται σαν αριστερός μέσος δημιουργώντας πολυκοσμία σε αυτή την πλευρά.Δεξιά δεν το κάνει πολύ αφού οι εσωτερικόι δεξιοί χαφ δεν είναι τόσο γρήγοροι.Συνήθως από εκεί βγαίνει ο Κλέιτον.Σίγουρα θα χρειαστούν ντουμπλαρίσματα.

Τώρα το αδύνατο της σημείο είναι η αμυντική της γραμμή και σε ένα παιχνίδι κυπέλλου το να σκοράρεις εκτός σημαίνει πολλά. Θεωρώ πως η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια γιατί και οι 2 ομάδες σκοράρουν οπότε πολλά μπορεί να ανατραπούν σε 180 λεπτά ακόμα και αν στο πρώτο παιχνίδι υπάρξει καθαρός νικητής.

Comments
To Top