ΑΝΤΡΕΣ

Κακοί στην επανάληψη και ισοπαλία!

Είχε το αποτέλεσμα πρόκρισης η ομάδα μας και το σπατάλησε στην επανάληψη. Πλέον τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Τσιρείου.

Εντυπωσιακά μπήκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισό του ημιχρόνου, βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με τα γκολ του Μαγκλίτσα στο 10’ και του Ντα Σίλβα με πέναλτι στο 21’. Στο 34΄ο Σαρδινέρο με σουτ πλάγια στην περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Κάποιες λάθος πάσες των ποδοσφαιριστών μας έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου είναι η αναγκαστική αλλαγή του Παπουλή που τη θέση του πήρε ο Μπεντόγια.

Παρόλο που η ομάδα μας μπήκε στην επανάληψη έχοντας την κατοχή, εντούτοις ο αντίπαλος ήταν αυτός που σκόραρε στο 58΄και μείωσε σε 2-1. Στο 64’δεχθήκαμε και την ισοφάριση με την ομάδα μας ανεξήγητα να μην πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει τη ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωση που είχε στο πρώτο μέρος. Ο αγώνας πλέον «κρεμόταν σε λεπτή γραμμή» με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες περιοχές και τον Ντα Σίλβα να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 82’να κάνει τα τέρματα μας τρία. Τελικά ο αγώνας έμεινε στο ισόπαλο 2-2 αφού η ομάδα μας

Comments
To Top