ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Εθνικός έδινε το πιο σημαντικό παιχνίδι της 10ετίας»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου , Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι στον Super SportFM και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό και τη διαιτησία του Λεόντιου Τράττου.

Αναλυτικά: 

Για τις απώλειες στον αγώνα με τον Εθνικό…

«Γνωρίζαμε ότι το σερί κάποτε θα λάμβανε τέλος. Δεν μπορείς να πάεις νικηφόρα μέχρι το τέλος. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ζούσε και ανέπνεε για το δικό μας παιχνίδι εδώ και βδομάδες. Δεν τελειώνει τίποτε για μας. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί. Απέδειξε ότι από αυτή εξαρτώνται όλα τα αποτελέσματα. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος, 13 ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Αν επήλθε εφησυχασμός μετά το 2-1…

«Όταν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες που βρίσκεις θα σε κυριεύσει το αίσθημα αυτοσυντήρησης. Μας στεναχωρεί αυτό και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να αντλήσουμε δύναμη από την καλή παρουσία του τελευταίο διμήνου, αλλά και από την στήριξη του κόσμου. Δεν υπήρχε τίποτα σίγουρο. Ο αντίπαλος έπαιζε το πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας για αυτούς»

Για τη διαιτησία και το πέναλτι που είχε ο Απόλλωνας στο φινάλε…

«Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και το κάθε σφύριγμα ίσως είναι και καθοριστικό. Έχουμε αγώνα την Τετάρτη και θα πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό. Δεν είναι φρέσκα υπόθεση για τον Απόλλωνίστα η διαιτησία. Είναι ένα αίσθημα που έχουμε στο πετσί μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπερνούμε αυτά τα εμπόδια».

Για το υπονοούμενο που άφησε ο Σωφρόνης Αυγουστή…

«Όλα τα παιχνίδια είναι τηλεοπτικά. Ο κόσμος έχει κρίση και αντίληψη, έχει αναβαθμιστεί η ποδοσφαιρική του παιδεία και μπορεί να διαπιστώνει ο φίλαθλος το τι ακριβώς συμβαίνει. Αν θεωρούν κάποιες ομάδες να επιλέγουν αντίπαλους για να αγωνίζονται, εντάξει… Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα. Δεν αισθάνεται την ανάγκη να του χαρίζεται ο οποιοσδήποτε»

Για τον Γκιέ…

«Χρειάζεται αρκετός χρόνος. Θα δούμε τις επόμενες βδομάδες».

Comments
To Top