ΑΝΤΡΕΣ

«Έπρεπε να σκοτώσουμε το ματς»

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο εκ των αντιπροέδρωντης ομάδας μς Φάνος Κιννής.

 Για τα παράπονα που εκφράστηκαν από τον Απόλλωνα: “Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα επεκταθώ. Από τα δικά μας πόδια, χάσαμε δύο βαθμούς.  Αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί για μεγάλα πράγματα. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία του. Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε έπρεπε να «σκοτώσουμε» το ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες”.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: “Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη, Η ομάδα παραμένει μέσα στους στόχους της. Μέχρι το τέλος υπάρχουν άλλες 13 αγωνιστικές. Αν τα κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια, θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Θα χαθούν αρκετοί βαθμοί μέχρι το φινάλε”.

Για τον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια: ” Πάμε στο ΓΣΠ για να εξασφαλίσουμε καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε νίκη με μηδέν παθητικό. Η πρόκριση θα κριθεί στο Τσίρειο. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και ο θεσμός του κυπέλλου”.

Για τον κόσμο: “Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία του στο Δασάκι. Τους χρειαζόμαστε και την Τετάρτη δίπλα μας αλλά και στα επόμενα παιχνίδια”.

Comments
To Top