ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Απίστευτο κι όμως «Τραττικό» (video)!

Πως είναι δυνατόν ο Απόλλωνας με 65% κατοχή να παίρνει 4 κίτρινες κάρτες και η αντίπαλος με 35% κατοχή που συνεχώς αμυνόταν και έκανε ουκ ολίγα σκληρά φάουλ να παίρνει μια μόνο κίτρινη κάρτα, (πέραν της κόκκινης), αυτό είναι κάτι που μόνο ο διαιτητής της χθεσινής συνάντησης (12/2), Λέοντιος Τράττος μπορεί να μας εξηγήσει!

Ανακάλυψε κανονισμό (όπως πριν 2 χρόνια στο ΓΣΠ στην σύγκρουση δύο παικτών του ΑΠΟΕΛ) ότι μόνο ένα πέναλτι δικαιούται κάθε ομάδα στο 90’ ενώ 2’ λεπτά μετά την αποβολή του παίκτη του Εθνικού χαρίστηκε σε αγκωνιά και κόκκινη του Χατζηβασίλη στον Σακέτι που θα άφηνε την ομάδα του Εθνικού στο ημίχρονο με 9 παίκτες!

Γενικά ανέχθηκε το σκληρό παιγνίδι των παικτών του Εθνικού, (το νούμερο 6 ο Αραμπάλ που μάρκαρε τον Ντα Σίλβα έβγαλε το παιγνίδι χωρίς κίτρινη!) και στον πειθαρχικό τομέα τα έκανε μαντάρα.

Ακόμα και το φάουλ του Γιώργου Βασιλείου από όπου προήλθε το πρώτο γκολ του Εθνικού προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου για την ορθότητα της απόφασης του ενώ στο 87’ παρέβλεψε πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Παπουλή και μόνο λόγω υπερπροσπάθειας του Σακέτι δεν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ!

Και κάτι τελευταίο, υπάρχει μήπως κανονισμός ότι τα φάουλ από πίσω δεν κιτρινίζονται όταν γίνονται από επιθετικούς π.χ  Ζελάγια;

Δείτε το πιο κάτω βιντεογράφημα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

 

Comments
To Top