ΑΝΤΡΕΣ

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας που μετά την ανατροπή που έκανε αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλό να ισοφαρίσει και να χαθεί έτσι μια πολύτιμη ευκαιρία να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία 2-2.

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά πίεσε τον αντίπαλο, βρίσκοντας μάλιστα και κλασσικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι σε κεφαλιά του Μαγκλίτσα μετά από σέντρα φάουλ του Ντα Σίλβα. Μεγάλη ευκαιρία και πάλι με την κεφαλιά του Μαγκλίτσα να διώχνει ο αντίπαλός πάνω στην γραμμή στο 20΄μετά από κόρνερ του Ντα Σίλβα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα ερχόταν το γκολ τελικά το δεχθήκαμε από στημένη φάση στο 21΄μετά από στημένη φάση. Η πίεση από την ομάδα μας συνεχίστηκε, στην προσπάθεια πλέον των ποδοσφαιριστών μας για την ισοφάριση που παρ΄όλίγο να ερχόταν όταν η κεφαλιά του Βινίσιους πέρασε λίγο έξω στο 36΄. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μείνει ο αντίπαλος με δέκα παίκτες μετά από αποβολή ποδοσφαιριστή του Εθνικού.

Με πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 51΄μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 54΄και πάλι ο Μαγκλίτσα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 59΄μετά από εξαιρετική ασσίστ του Πέδρο από δεξιά ο Μαγκλίτσα δεν λάθεψε αυτή τη φορά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν στη συνέχεια ρυθμούς και ο αντίπαλος προσπάθησε να βγει μπροστά παίζοντας τα όλα για όλα. Ξεκάθαρη ευκαιρία για να «καθαρίσουμε» τον αγώνα έχασε ο Παπουλής στο 78΄όταν δεν βρήκε στόχο από πλεονεκτική θέση. Δυστυχώς δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 83΄μετά από αδράνεια της άμυνας μας. Στο 85΄μετά από κόρνερ ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας όταν ο Χάμπος κρατήθηκε από αντίπαλο στην περιοχή. Ένα σουτ του Χάμπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου, ενώ προηγουμένως φανήκαμε τυχεροί σε αντεπίθεση του Εθνικού. Ο αγώνας τελικά έληξε με την ομάδα μας να αφήνει κυριολεκτικά δύο βαθμούς στο Δασάκι.

Ψηλά το κεφάλι διορθώνουμε τα λάθη μας και προχωράμε. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς!!! 

 

Comments
To Top