ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μονόδρομος η κολάση…

Σε λίγες ώρες ο Απόλλωνας, πραγματοποιεί τη δυσκολότερη έξοδο που έκανε μέχρι τώρα. Ο θρυλικός κόσμος το αντιλήφθηκε, εξού και η μαζική ανταπόκριση και η «αναταραχή» της εβδομάδας που πέρασε.

Μετά από τη χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καρμιώτισσας, έστω και με την ψυχή στο στόμα, και παράλληλα το παιχνίδι της συμπολίτιδας έναντι της τρίτης ΑΕΚ, καθιστά τον δικό μας αγώνα ως τον πιο κομβικό. Παίρνοντας σήμερα (12/2) τους τρεις βαθμούς, η ομάδα μας μένει σ’ απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο, που θα τον φιλοξενήσει αμέσως μετά τον αγώνα κόντρα στον σύλλογο των Πολεμιδίων. Παράλληλα το ψυχολογικό ντοπάρισμα που θα προσδώσουν και οι απώλειες που θα προκύψουν στο Τσίρειο, θα βοηθήσει ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Ομόνοια για το κύπελλο.

Τούτο τον αγώνα θα τον κερδίσουμε εμείς. Με τον παλμό και την τρέλα που μόνο οι Λεμεσιανοί γνωρίζουν. Με τα ασταμάτητα τραγούδια, με τα πορωτικά συνθήματα, το γιουχάισμα στην παραμικρή προσπάθεια του αντιπάλου που άξαφνα θυμήθηκε πως παίζει με τον Απόλλωνα την ζωή του κορώνα – γράμματα. Μονόδρομος είναι η κόλαση που σας περιμένει.

Comments
To Top