ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον Εθνικό

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα μας στο ακριτικό Δασάκι της Άχνας.Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσέξει η ομάδα μας για αυτό τον δύσκολο και σημαντικό αγώνα.

Νίκα Κατσιαράβα: Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ του αντιπάλου αποτελεί σημείο αναφοράς αφού είναι νεαρός σε ηλικία και σκοράρει συχνά.Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι αφού δύσκολα χάνει μονομαχία.Το ίδιο καλός και χαμηλά.Αρέσκεται να παίζει με πλάτη και να ανοίγει χώρους στον αντίπαλο.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας στην αρχή να έπεσαν στον Κατσιαράβα αλλά ο Ζελάγια είναι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της Άχνας.Παίζει σαν κρυφός κυνηγός και μαζεύει τα ριμπάουντ και τα σπασίματα της μπάλας.Έρχεται από πίσω σαν δεύτερος αποτελώντας μεγάλο βραχνά. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκόρερ των δύο τερμάτων στον πρώτο αγώνα.

Μάρτιν Μπογκατίνοφ: Ο πορτιέρο της αντίπαλης ομάδας είναι από τα σημεία αναφοράς.Πολύ καλός σε όλα τα σημεία που πρέπει να είναι ένας τερματοφύλακας.Δεν είναι όμως σταθερός.Αν τον πετύχεις στην μέρα του κάτι που απευχόμαστε δεν του βάζεις εύκολα γκολ.

Γενικά: Ο Εθνικός Άχνας φέτος διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή.Η φιλοσοφία που έχει γενικά είναι επιθετική αλλά με τις πιο μεγάλες ομάδες μαζεύεται κάπως και κτυπά στις αντεπιθέσεις.Σε πολλά παιχνίδια με τους μεγάλους,και στο δικό μας,βρέθηκε μπροστά στο σκορ αλλά δεν κέρδισε και στα πλείστα έχασε.Κλειδί της υπόθεσης να μπει η ομάδα μας δυνατά για να προηγηθεί στο σκορ αφού οι αντιπάλοι δεν έχουν και καμιά σπουδαία άμυνα.Η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι θα κριθεί στην επίθεση.Αν οι επιθετικοί μας δεν σπαταλήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν,και πιστεύω θα βρουν πολλές,τότε στις βαλίτσες της επιστροφής θα φέρουμε και το τρίποντο.

Comments
To Top