ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ξεκίνημα από το Δασάκι!

Από αύριο(12/2) και στο Δασάκι ξεκινά μια σειρά αγώνων για την ομάδα μας που θα κρίνει πολλά, αλλά και συνάμα θα δείξει το «μέταλλο» που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας. Ήδη κάποιοι έχουν πάρει τις απαιτούμενες ανάσες και πλέον μαζί με τους υπόλοιπους θα κληθούν να ξεπεράσουν πέντε αγώνες σ΄ένα δεκαπενθήμερο.

Συγκεκριμένα ξεκινώντας από αύριο στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας, θα συνεχίσουν την Τετάρτη(15/2) στον πρώτο προημιτελικό αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Στη συνέχεια ερχόμαστε στο Τσίρειο, όπου θα υπάρξουν τρία παιχνίδια με πρώτο την Κυριακή(19/2) με την Καρμιώτισσα, το δεύτερο είναι ο επαναληπτικός με Ομόνοια στις 22/2 και το τρίτο είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που όπως δείχνουν τα πράγματα θα οριστεί στις 27/2 και καθαρά Δευτέρα(αναμένεται ο ορισμός της 25ης αγωνιστική από την ΚΟΠ).

Παιχνίδια που θέλουν «τσαγανό», γερά νεύρα, καθαρό μυαλό, θέληση, πάθος και καλό αγωνιστικό πρόσωπο από την ομάδα μας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή το γνωρίζει και ξέρει τι κάνει, όμως ξεκινούμε ένα ένα και πρώτα το αυριανό που φαντάζει δύσκολο, εκτός αν οι ποδοσφαιριστές μας το κάνουν εύκολο!

Comments
To Top