ΣΤΗΛΕΣ

Απόλυτα επιτυχές το Cocktail Party

Η ομάδα μας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας που παρευρέθηκαν στο Cocktail Party.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Cocktail Party το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης (09/02) στο Frankie’s Social.

Το παρών τους έδωσαν αρκετοί επώνυμοι και επιφανείς φίλοι της ομάδας μας η οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης , στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλει για επιτυχή διεκπεραίωση των στόχων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και η οποία έγινε στην παρουσία του πρόεδρου της ποδοσφαιρικής εταιρείας κ. Νίκου Κίρζη και των δυο μεγάλων θρύλων του συλλόγου κ.Πανίκου Κρυστάλλη και του κ.Κρίστη Βέβη.

Ο τυχερός αριθμός είναι το 0172 και κ.Χρυσόστομος Μελινιώτης ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο της Renault, Clio Expression1,2 από την εταιρεία Fairways.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης την εταιρεία Prime Property Group, στην Fairways, την Διεύθυνση και το προσωπικό του Frankie’s Social για την άψογη φιλοξενία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top