ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς στατιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας!

Η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί του Εθνικού Άχνας σημειώθηκε την περίοδο 1989/90 με σκορ 6-0 με σκόρερς τους Πτακ (2), Τσολάκη (2), Γιώργο Ιωσηφίδη και Αντώνη Ηλία (Αντρελλή).

Η μεγαλύτερη μας ήττα από τον Εθνικό Άχνας σημειώθηκε την περίοδο 1998/99 με 6-1 αγώνας στον οποίο έχουν επιτευχθεί και τα περισσότερα γκολ που σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Δασάκι!

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν την καλύτερη παράδοση σε εκτός έδρας αγώνες κόντρα στον Εθνικό Άχνας ήταν οι Τσολάκης, Σπόλιαριτς και Σανγκόι οι οποίοι πέτυχαν από 3 γκολ.

Το 1ο γκολ του Απόλλωνα επί του Εθνικού Άχνας εκτός έδρας σημείωσε ο Σταύρος Στυλιανού στις 18 Μαρτίου, 1984 στην πρώτη μας νίκη επί του Εθνικού με 3-1.

Το 100ο γκολ του Απόλλωνα επί του Εθνικού Άχνας σημείωσε ο Γκαστόν Σαγκόι με πέναλτι στις 26 Απριλίου, 2009 όταν κερδίσαμε στο Δασάκι με 4-2 σε αγώνα των play-offs. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που κατάφερε να σκοράρει και στον Α’ και Β’ γύρο ήταν ο Αντώνης Ηλία (Αντρελλής) την περίοδο 1989/90.

Το σκορ που έχει παρουσιαστεί πιο πολλές φορές εκτός έδρας είναι το 2-0 όπου έκανε την εμφάνιση του 8 φορές!

Comments
To Top