ΑΝΤΡΕΣ

Σφραγίσαμε πρόκριση και τώρα Δασάκι!

Εύκολο βράδυ είχε η ομάδα μας στο Παφιακό που με πολλές αλλαγές πήρε και πάλι τη νίκη με 2-0 και αναμένει αύριο(9/2) αντίπαλο στην κλήρωση.

Καθολική ήταν η υπεροχή της ομάδας μας από την αρχή του αγώνα που παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει τόσο με σουτ, όσο και κεφαλιές με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σέρτζιο σε απευθείας κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή. Τελικά η πίεση έφερε καρπούς όταν στο 38΄μετά από γύρισμα του Πίττα από αριστερά στην περιοχή ο αμυντικός του αντιπάλου έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του, για να προηγηθούμε με 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με αλλαγές μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού ο Παπαμιχαήλ και Πέδρο πήραν τις θέσεις του Χάμπου και του Ρομπέρζ. Στο ίδιο μοτίβο η ομάδα μας που είχε και πάλι την κατοχή και προσπαθούσε για το δεύτερο γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Σωφρόνης Αυγουστή δοκίμαζε αρκετά πράγματα για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά στο 82’ο Πίεχ έκανε τα τέρματα της ομάδας μας δύο, μετά από ωραίο συνδυασμό Πίττα, Σέρτζιο με τον τελευταίο να δίνει ασσίστ στον Πολωνό. Από το 83΄η ομάδα μας αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Πελαγίας αποχώρησε τραυματίας και αφού η ομάδα μας έκανε και τις τρεις αλλαγές.

 

Comments
To Top