ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Θρύλος τους θορύβησε!

Ο Απόλλωνας, είναι ομολογουμένως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι εντυπώσεις που αφήνει η αγωνιστική του δραστηριότητα είναι πως τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Στόχος, σκοπός και τρόπος συνιστούν την αποτελεσματική εξίσωση που διαμορφώνει τη δυναμική που αποκτήθηκε μέχρι στιγμής. Φαίνεται όμως πως κάποιοι θορυβήθηκαν…

Θορυβήθηκαν τόσο, που άρχισαν τη συστράτευση κάθε ύπουλου μέσου προκειμένου να αποπροσανατολίσουν, και να χαλάσουν το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε. Τιμωρία ποδοσφαιριστών για αόρατες ασυναρτισίες, νίκες που τυχαίνουν υποτίμησης από τα Μ.Μ.Ε, προπαγανδιστικό παραλήρημα κι έπεται φυσικά συνέχεια… Όσο θα βρίσκεται σ’ απόσταση αναπνοής από την κορυφή η ομάδα, «απειλώντας» συμφέροντα διαχρονικά, όλα θα πρέπει να αναμένονται.

Τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Θρύλου εξαρτώνται από τον τρόπο διαχείρισης των επιθέσεων που δέχεται. Το πάθημα προηγούμενων χρόνων, πολιτική του καλού παιδιού, αν έγινε μάθημα, θα φανεί στην αντιμετώπιση κι ενδεχομένως στην έκβαση των προσεχών αποτελεσμάτων.

Από κει και πέρα, οι χιλιάδες οπαδοί του Θεού, να κλείσουν μάτια και αυτιά στις προκλήσεις, με μόνη έγνοια τη στήριξη στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές από νίκη σε νίκη. Μέχρι την κορυφή.

Comments
To Top