ΑΝΤΡΕΣ

«Έστω και αργά η ΚΟΠ πράττει το σωστό»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση της ΚΟΠ για την επιστροφή στις 12 ομάδες: «Έστω και αργά η ΚΟΠ πράττει το σωστό. Δεν μπορεί η Κύπρος να χωρέσει 14 ομάδες, ούτε και τις 12. Μια λίγκα με 10 ομάδες θα ήταν πιο καλό. Τα πάντα έχουν τη δική τους λύση για να υπάρχει οξυγόνο και φως στην Β΄ Κατηγορία».

Για τον επαναληπτικό με την ΑΕΖ: «Θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στους «8» και ακολούθως να στρέψουμε την προσοχή μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση». .

Για την απόφαση να προαγοράσουν 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής: «Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο το δικαίωμα να παρακολουθήσει τον αγώνα από την Ανατολική κερκίδα. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο μαζικά στο πλευρό μας και είμαστε σίγουροι ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Είμαστε ακόμα αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Από αύριο θα επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη».

Για τον Αγγελή: «Έγινε η επέμβαση, περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα δούμε το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει».

Comments
To Top