ΑΝΤΡΕΣ

Ο Φανούριος για το σερί και την συνέχεια…

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τι είπε στον SuperΣΠΟΡ FM:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά μαζί μας αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, την κερδίσαμε και κοιτάμε μπροστά» είπε αρχικά.

Διατηρείτε χαμηλούς τόνους…

«Δεν είναι θέμα προσγείωσης, είναι θέμα να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΖ στον επαναληπτικό για το Κύπελλο και μετά μια πολύ δύσκολη έξοδος στο Δασάκι για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Και εκεί θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε αλώβητοι».

**«Σίγουρα ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με την εικόνα που βγάζει η ομάδα. Στα αποδυτήρια υπάρχει ταπεινότητα και μετριοφροσύνη. Το ξέρουμε όλοι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το επόμενο διάστημα με δύσκολα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, θα προστεθούν και αυτά που Κυπέλλου και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πώς να το περνάμε νικηφόρα».

Για τον Χάμπο Κυριάκου…

«Θα σταθώ περισσότερο στον Κυριάκου, είναι εξαιρετικό ποδοσφαιριστής, από τους κορυφαίους Κύπριους και ικανός να παίζει πολλές θέσεις. Μας βοήθησε και σαν στόπερ αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος για τον νεαρό για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει με βάση τα δικά του στάνταρ. Αν συνεχίσει έτσι το μέλλον για τον ίδιο και για την ομάδα θα είναι ευοίωνο».

Ενοχληθήκατε από την δημοσίευση του προέδρου της Δόξας στο facebook;

«Όχι απλά ήταν μια καταγραφή γεγονότων προϊόν κάποιον δημοσιευμάτων που μα ενόχλησαν. Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε από έναν πρόεδρο ομάδας να πει αυτά που θέλει και μάλιστα επώνυμα».

Για την συνέχεια…

«Είναι δύσκολο γήπεδο, δύσκολος αντίπαλος, σε πολύ ψηλά επίπεδα η απόδοση του Εθνικού αλλά βλέπουμε την ομάδα μας και πως θα προετοιμαστεί με ηρεμία. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ και θα πάμε με τον κόσμο μας για ένα καλό παιχνίδι και τη νίκη».

Comments
To Top