ΑΝΤΡΕΣ

«Θα προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο και κόστος, χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες!»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μας, σχετικά με τα ανυπόστατα γραφόμενα από κάποιους μετά το τέλος του χθεσινού(4/2) αγώνα με την Δόξα

Αναλυτικά:

Με λύπη και μεγάλη απογοήτευση έχουμε διαπιστώσει ότι κάποια συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε έχουν επιδείξει μια άνευ προηγούμενου “επιλεκτική” ευαισθησία για την διαιτησία του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και την Δόξα ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (04/02) στο Τσίρειο Στάδιο.

Σίγουρα το τελικό 3-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα που ίσως κάποιοι θέλουν να έντεχνα να διοχετεύσουν, είτε ακόμη και να παραποιήσουν αλλά ίσως ένα 6-0 ή 7-0 θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό.

Θα πρέπει επιτέλους να παραθέτουμε τα πραγματικά γεγονότα χωρίς να τα παραποιούμε και να διαμορφώνουμε μια εντελώς λανθασμένη εικόνα στο φίλαθλο κοινό!

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από τα συνδρομητικά κανάλια της PrimeTel PLC και ως εκ τούτου ο καθένας μπορεί να εξαγάγει τα δικά του συμπεράσματα, κατά πόσον ο διαιτητής του αγώνα “έσφαξε” την φιλοξενούμενη ομάδα…..

Τέτοιου είδους επικίνδυνα και ανυπόγραφα δημοσιεύματα παρέχουν το δικαίωμα στον πρόεδρο της προσφυγικής ομάδας να προβαίνει σε δημόσια επικήρυξη μέσω διαδυκτίου του 2ου βοηθού του κ.Εγγλέζου!

Σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν θα επιτρέψουμε από τον οποιοδήποτε να σπιλώνει τις δίκαιες και πεντακάθαρες νίκες της ομάδας μας τις οποίες πετυχαίνουν με ιδρώτα οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική μας ηγεσία!

Θα προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο και κόστος, χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες!

Τα λάθη και την αδικία τα έχουμε πληρώσει πανάκριβα ως ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά και στο παρελθόν….αλλά ίσως η σιωπή μας από κάποιους να εκλαμβάνεται ως αδυναμία!

Δεν θα επιτρέψουμε από δω και πέρα σε κανένα να ενοχλήσει και να βλάψει την ομάδα μας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Όποιος τολμήσει να το πράξει θα πρέπει να λογοδοτήσει για τα κίνητρα του στην Διοίκηση και τον Μεγάλο κόσμο της ομάδας μας.

Εμείς καλούμε τις χιλιάδες οπαδούς του Απόλλωνα να κατακλύσουν όλα τα γήπεδα στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας και να υψώσουν πύρινη ασπίδα προστασίας σε όποιον επιχειρήσει να βλάψει την αγαπημένη μας ομάδα!

Κάπου εδώ γυρίζουμε σελίδα….κι αλλάζουμε τροπο προσέγγισης σε κάποια ζωτικής σημασίας θέματα.

Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε τους δικούς μας κόπους αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τόσο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας όσο και των χιλιάδων οπαδών μας!

Comments
To Top